Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!
eziclean promo

Beste steel stofzuiger 2021 Consumentenbond
De grote vraag is wat de beste steelstofzuiger op dit moment is. Begin dit jaar heeft Nu.nl in samenwerking met de Consumentenbond grondig onderzoek uitgevoerd naar de beste steelstofzuiger op dit moment. Uit deze test komt een Rowenta steelstofzuiger als beste uit de test: deze wordt gevolgd door een model van Bosch.

De beste steelstofzuiger test van de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft haar steel stofzuiger test onlangs bekendgemaakt. In samenwerking met nieuwsmedium Nu.nl deelt het onderzoeksplatform haar onderzoeksresultaten. Althans: de beste uit de test en de beste koop. Voor meer informatie over de steelstofzuiger die best getest is door de Consumentenbond moet een abonnement aangeschaft worden.

Steelstofzuiger: Best uit de Test & Beste Koop

We bespreken de best geteste steelstofzuiger door de Consumentenbond hieronder.

Steel stofzuiger best getest: Rowenta RH9571WO Air Force Flex 760

De Consumentenbond bestempeld de Rowenta RH9571Wo Air Force Flex 760 als best geteste steel stofzuiger op dit moment. Deze steelstofzuiger heeft – in tegenstelling tot veel andere steelstofzuigers – een flexibele stang. Hiermee kun je op moeilijk bereikbare plekken stofzuigen. De stofzuiger scoort goed op harde vloeren, maar ook op zachte vloeren als tapijt. Daarnaast is er sprake van een geïntegreerde kruimeldief. 

Wel merken Nu.nl en de Consumentenbond een nadeel op: ze zijn niet zozeer te spreken over de accuduur van deze draadloze stofzuiger. Je kunt in de hoogste stand slechts 9 minuten stofzuigen en opladen duurt volgens de test bijna tweeënhalf uur. Ook is hij met 4 kilogram zeker geen lichtgewicht stofzuiger.

Rowenta RH9571WO Air Force Flex 760

Best geteste steelstofzuiger in 2021 volgens de Consumentenbond

Consumentenbond steelstofzuigers 

Nu.nl meldt dat er in het onderzoek maar liefst 73 steelstofzuigers getest zijn. Dit is lang niet het complete aanbod, maar er is besloten om enkel steelstofzuigers op te nemen die ‘goed verkrijgbaar’ zijn. 

Meer over een steelstofzuiger (draadloze stofzuiger)

Bij Stofzuigerzone.nl hebben we dagelijks te maken met steelstofzuigers: we testten ze veelal voor ons eigen onderzoek naar de beste steelstofzuiger. De onderzoekresultaten van de Consumentenbond houden we vaak naast onze eigen onderzoeksresultaten, waarbij we vaak overeenkomsten tegenkomen.

Een steelstofzuiger is een stofzuiger die rechtop gebruikt wordt. In tegenstelling tot een sledestofzuiger heeft dit type stofzuiger geen wielen en is hij – in veel gevallen – draadloos én zakloos. Een goed voorbeeld van een merk wat volop inzet op steelstofzuigers is Dyson. Echter zien we ook steeds vaker merken als Philips en Miele met nieuwe modellen komen.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Toegevoegd aan vergelijking:
  • Totaal (0)
Vergelijking
0
Shopping cart