📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Beste steel stofzuiger 2022 Consumentenbond

Update: de Consumenten heeft ook voor 2022 de beste steelstofzuiger getest. Deze Samsung Jet 70 Complete komt als beste steel stofzuiger uit de test. De beste koop is de Samsung Jet 60 Turbo volgens het onderzoek.

De grote vraag is wat de beste steelstofzuiger op dit moment is. Elk jaar doet de Consumentenbond grondig onderzoek naar de beste steelstofzuiger op dit moment. In de nieuwe 2022 onderzoek scoort de Samsung Jet 70 Complete/VS15T7036R5 het beste.

De beste steelstofzuiger test van de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft haar steel stofzuiger test onlangs bekendgemaakt. De consumenten bond heeft de beste uit de test en de beste koop bestempeld. Voor meer informatie over de steelstofzuiger die best getest is door de Consumentenbond moet een abonnement aangeschaft worden.

Steelstofzuiger: Best uit de Test & Beste Koop

We bespreken de best geteste steelstofzuiger door de Consumentenbond hieronder.

Steel stofzuiger best getest: Samsung Jet 70 Complete

De Consumentenbond bestempeld de Samsung Jet 70 Complete als Beste uit de test. Deze steelstofzuiger krijgt van het onderzoekspanel een 7,2. De steelstofzuiger scoort goed op verschillende vloertypen en is met een kleine 2,6 kilogram een lichtgewicht keuze. Gebruik je de stofzuiger als kruimeldief? Dan weegt hij slechts 1490 gram.

Waar je wel rekening mee moet houden is de korte accuduur in turbomodus: binnen 7 minuten moet je hem weer helemaal opladen. Bekijk een video van de Samsung Jet serie hieronder.

Sinds kort is er een nieuwe steelstofzuiger van Samsung uitgebracht: de Bespoke Jet. Deze stofzuiger is de nieuwe opvolger van deze JET 70.

Samsung JET 70 steelstofzuiger

Best geteste steelstofzuiger in 2022 volgens de Consumentenbond

Consumentenbond steelstofzuigers 

De Consumentenbond meldt dat er in het onderzoek maar liefst 126 steelstofzuigers getest zijn. Dit is lang niet het complete aanbod, maar er is besloten om enkel steelstofzuigers op te nemen die ‘goed verkrijgbaar’ zijn. 

Meer over een steelstofzuiger (draadloze stofzuiger)

Bij Stofzuigerzone.nl hebben we dagelijks te maken met steelstofzuigers: we testten ze veelal voor ons eigen onderzoek naar de beste steelstofzuiger. De onderzoekresultaten van de Consumentenbond houden we vaak naast onze eigen onderzoeksresultaten, waarbij we vaak overeenkomsten tegenkomen.

Een steelstofzuiger is een stofzuiger die rechtop gebruikt wordt. In tegenstelling tot een sledestofzuiger heeft dit type stofzuiger geen wielen en is hij – in veel gevallen – draadloos Ă©n zakloos. Een goed voorbeeld van een merk wat volop inzet op steelstofzuigers is Dyson. Echter zien we ook steeds vaker merken als Philips en Miele met nieuwe modellen komen.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart