📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Over Stofzuigerzone

over stofzuigerzone

Allereerst welkom op Stofzuigerzone.nl, de grootste stofzuiger vergelijkinggsite van Nederland! Wij helpen je graag bij het ontdekken van de juiste stofzuiger. We zijn Stofzuigerzone gestart, omdat we merkten dat er veel soortgelijke modellen stofzuigers op de markt bestaan. Toch zijn de verschillen vaak groot.

Bij verschillende verkooppunten is het al snel een jungle aan kenmerken en eigenschappen, waardoor je verdwaald kunt raken in het aanbod. Bij Stofzuigerzone maken we het mogelijk om twee of meerdere stofzuigers naast elkaar te houden en de grootste verschillen te ontdekken.


Hoe werkt het vergelijken van stofzuigers?

Bij Stofzuigerzone kun je gebruikmaken van onze handige vergelijkingstool. Wanneer je een stofzuiger overweegt kun je deze toevoegen aan de vergelijking. Heb je meerdere modellen toegevoegd? Dan kun je ze eenvoudig naast elkaar in een overzichtelijke tabel bekijken. We vertellen stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat.

1. Voeg twee of meer stofzuigers toe aan je vergelijking

Bij elke stofzuiger ontdek je een vergelijkingsknop. Wanneer je hierop klikt wordt de stofzuiger toegevoegd aan de vergelijking.

2.Vergelijk door jouw geselecteerde stofzuigers

Als je twee of meer modellen hebt toegevoegd aan de vergelijking, kun je bovenin het scherm op ‘Vergelijken’ klikken. Je gaat dan direct naar de actuele vergelijkingspagina met de door jou geselecteerde stofzuigers.

3. Toon alleen de grote verschillen

In een compleet overzicht zie je de verschillende modellen naast elkaar staan. Je hebt de mogelijkheid om enkel de grote verschillen te bekijken. Je kunt daarvoor ‘Alleen verschillen tonen’ aanvinken.

4. Voeg extra stofzuigers toe of verwijder ze juist

Mist er een stofzuiger of valt er eentje af? Je kunt in de vergelijkingsmodule eenvoudig stofzuigers toevoegen door op het vergrootglas te klikken. Waarna je de stofzuigernaam opgeeft kun je hem gelijk toevoegen. Als er juist een stofzuiger afvalt, hoef je alleen maar op het kruisje te klikken.

That’s it! Wist je dat je ook een stofzuiger (of een leuk stofzuigernieuwtje) kunt bewaren in een verlanglijstje. Klik op het hartje om desbetreffend model ‘(s)tof’ te vinden! Wij bewaren deze lijst een tijdje voor je, zodat je altijd op een later moment terug kunt komen. Maar, niet te lang wachten, want dan wordt je huis alleen maar stoffiger ;).


Wie zijn wij?

Stofzuigerzone zelf is misschien wel een stukje stofware, eh software, maar er zitten natuurlijk ook gewoon mensen achter deze site. Deze vergelijkingssite is een product van VacuumTester, een onafhankelijk internationaal stofzuiger portal. Het team bestaat uit verschillende tech-experts met een bovengemiddeld enthousiasme voor stofzuigers.

Het is goed om te weten dat wij zelf geen stofzuigers verkopen. Dit stelt ons in staat om daadwerkelijk alle stofzuigers op de markt op een rij te kunnen zetten. Dit in tegenstelling tot webshops, die enkel het actuele aanbod weergeeft. Hoewel wij zelf geen stofzuigers verkopen, kunnen wij wel verdienen aan verkoop die plaatsvindt naar aanleiding van ons onderzoek. Hoewel wij deze vergoeding kunnen ontvangen, beĂŻnvloed dit ons werk niet. We zijn 100% onafhankelijk en dat willen we graag zo houden.

Heb je vragen over onze aanpak of wil je in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart