📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Nieuwe Samsung Bespoke Jet gelanceerd

Samsung heeft een nieuwe steelstofzuiger gelanceerd: de Bespoke Jet. Deze steelstofzuiger wordt geleverd met een oplaad- en leegstation. Met een simpele druk op de knop wordt de steelstofzuiger automatisch geleegd, waarna je weer aan de slag kunt.

Samsung Bespoke Jet

De Samsung Bespoke Jet is een draadloze steelstofzuiger die een stuk lichter is dan zijn voorgangers. Maar dat niet alleen: er is ook sprake van een betere filtering: dankzij het meerlaagse filtratiesysteem wordt 99,999% van de lucht gefilterd. “Voor veel mensen is hygiĂ«ne erg belangrijk. Daarom wilden we een product maken dat makkelijker is in het gebruik en met krachtige mogelijkheden zorgt voor een schoon resultaat“, laat Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke apparaten bij Samsung, weten.

All-in-One Clean Station

Dankzij All-in-One Clean station kan de stofzuiger automatisch geleegd worden: je zet de steelstofzuiger in het oplaadstation, waarna je met een druk op de knop het stofreservoir leeg kunt laten zuigen. Het vuil wordt opgevangen in een stofzak, die wel op den duur vervangen moet worden.

Bij Vacuumtester.com is inmiddels een uitgebreide review verschenen. Bekijk de testvideo hieronder.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Bespoke Jet is beschikbaar in twee verschillende kleuren Woody Green en Misty White. De Woody Green kost 949 euro, de Misty White 799 euro.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart