📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Miele introduceert nieuwe Boost CX1 lijn

Miele heeft een nieuwe stofzuigerlijn aangekondigd: de Miele Boost CX1. Het gaat om een ontzettend kleine stofzuiger zonder zak die onder meer gebruik maakt van de Vortex-technologie en TrackDrive van Miele. De stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen: van een model voor huisdierharen tot een variant voor harde vloeren.

Miele Boost CX1, Cat & Dog en Parquet variant

De Miele Boost CX1 is zeer compact en daarmee ook erg wendbaar. De stofzuiger heeft een snoerlengte van 7 meter, waarmee hij een prima actieradius heeft van zo’n 10 meter. Er zijn drie verschillende uitvoeringen:

  • Miele Boost CX1
  • Miele Boost CX1 Cat & Dog
  • Miele Boost CX1 Parquet

Zo is er bij de Miele Boost CX1 Cat & Dog sprake van een turbozuigmond waarmee je bijvoorbeeld hondenharen en kattenharen gemakkelijk uit het tapijt kunt zuigen. In onderstaande video is de nieuwe Boost CX1 in actie te zien.

Vortex-technologie en TrackDrive

Deze nieuwe stofzuiger maakt gebruik van Miele haar eigen Vortex-technologie. Hierbij is er sprake van een enorme zuigkracht en een reinigingsvermogen tot 890W.

Daarnaast heeft Miele ook haar TrackDrive technieken toegepast op dit nieuwe model: de stofzuiger volgt probleemloos en kan scherpe bochtjes prima aan.

Prijs en beschikbaarheid

De Miele Boost CX1 en de Cat & Dog-variant zijn per direct beschikbaar bij de grotere webshops. Het instapmodel heeft een prijskaartje van € 289: kijken we naar de Cat & Dog en de Parquet uitvoering, dan zijn deze zo’n € 340 euro.

Wanneer je dit model met andere Miele stofzuigers vergelijken wil, hebben we goed nieuws voor je. Vanaf vandaag hebben wij de verschillende modellen toegevoegd: bekijk bijvoorbeeld de Miele Boost CX1 Cat & Dog en start met vergelijken.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart