Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Nieuwe Black+Decker kruimeldief gelanceerd: HLVC320B11-QW

Black+Decker heeft een nieuwe kruimeldief gelanceerd. Het gaat om een super slanke design kruimeldief, uitgevoerd in een donkergrijze kleur. De kruimelzuiger ziet er totaal anders uit dan eerdere modellen en wordt geleverd met een oplaadstation.

Black+Decker HLVC320B11-QW kruimeldief

Het gaat om de nieuwe Black+Decker HLVC320B11-QW. Deze compacte kruimelzuiger is zeer compact en kenmerkt zich door een super slank design: anders dan we van Black+Decker gewend zijn. Met een gewicht van slechts 0,71 kilogram is er ook sprake van een lichtgewicht kruimelzuiger.

De HLVC320B11-QW heeft een maximale gebruikerstijd van 15 minuten, wat in vergelijking met andere kruimelzuigers prima is. Dankzij het meegeleverde oplaadstation vergeet je hem nooit op te laden: wanneer je hem in het oplaadstation plaatst wordt de accu automatisch op geladen.

Extra brede zuigmond

Hoewel het gaat om een nieuwe slanke kruimelzuiger, is er wel sprake van een extra brede zuigmond. Hierdoor kun je meer vuil opzuigen. Het filter dat we onder de motorkap ontdekken is wasbaar. Daarbij is het stofreservoir erg makkelijk en hygiënisch te legen.

Prijs en beschikbaarheid

Op het moment van schrijven wordt de voorraad van deze Black+Decker HLVC320B11-QW langzaam bij de grotere webshops uitgerold. Hij heeft een adviesprijs van € 90,-, wat relatief gezien een prima prijs is voor een kruimelzuiger van deze kwaliteit.

Twijfel je nog? Begin dan met kruimeldieven vergelijken!

Stofzuigerzone.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart