📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

De Beste Philips stofzuiger – Top 4

De stofzuigers van Philips zijn in Nederland erg populair en het aanbod is enorm. Philips heeft traditionele stofzuigers met zak, zonder zak, steelstofzuigers en handstofzuigers. Op deze pagina laten we je zien wat de beste Philips stofzuiger is van dit moment. Hierbij kijken we naar verschillende modellen en onderbouwen we de beste keuze.

“Kies voor een betrouwbare Nederlandse stofzuiger van Philips, Philips biedt een 5-jarige motorgarantie aan!”

Top 4 met de beste Philips stofzuigers op dit moment

Hieronder vind je onze top 4 met de beste Philips stofzuigers op dit moment. We hebben lijst gemaakt met vier verschillende stofzuigers, helaas verkoopt Philips geen robotstofzuigers meer vandaar een top 4. Per model stofzuiger hebben we een beste keuze gemaakt, door te klikken op het model wordt je automatisch doorgestuurd waar de stofzuiger te koop is. Wil je meer informatie over een bepaalde stofzuiger dan kun je verder naar beneden scrollen, daar vind je alle informatie over het desbetreffende model.

 1. Beste Philips stofzuiger met zak – Philips Performer Silent FC8780/09
 2. Beste zakloze Philips stofzuiger – Philips PowerPro Compact FC9334/09
 3. Goede steelstofzuiger van Philips – Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049
 4. Een kruimeldief van Philips – Philips MiniVac FC6149

Beste Philips stofzuiger met zak – Philips Performer Silent FC8780/09

beste philips stofzuiger met zak
Compacte stofzuiger met veel zuigkracht, Philips Performer Silent FC8780/09

Philips stofzuiger met zak zijn te verkrijgen in drie verschillende series: Series 3000 compacte en krachtige stofzuigers, Series 7000 maximale prestaties en minimaal geluid en de Series 9000 krachtige en diepe reiniging.

In onze ogen is dit de Philips Performer Silent Fc8780/09 (Series 7000) de beste Philips stofzuiger met zak. Dit model is ook voor alle vloertype en ook geschikt wanneer je een kwetsbare harde of houten vloer hebt. Zo wordt de stofzuiger geleverd met een parketborstel die voorkomt dat je krassen maakt op je vloer met de stofzuiger. Ook is de stofzuiger voorzien van goede filters, waaronder een anti-allergiefilter, zeer geschikt voor mensen met een allergie filter.

Pluspunten Philips Performer Silent FC8780/09:

 • Erg stille stofzuiger: met een maximale geluidsniveau van 66 dB is dit een erg stille stofzuiger.
 • Handig mondstuk: de stofzuiger wordt standaard geleverd met een TriActive Pro mondstuk. Het mondstuk sluit goed aan op de vloer en is ook geschikt voor het zuigen op tapijten en vloerkleden.
 • Krachtige motor: de krachtige motor, hoge zuigkracht en goede zuigmonden zorgen voor een stofopname van 99,9%.
 • Voorzien van Clean Air-filtersysteem: de stofzuiger is voorzien van een goed filtersysteem dat 99,99% van het fijnstof filtert, ideaal voor mensen met allergieĂ«n.
 • HygiĂ«nische stofzuigerzakken: Philips maakt gebruik van S-bags, deze bags kun je eenvoudig sluiten en makkelijk weggooien, hierdoor kom je zo min mogelijk in contact met het opgezogen stof.
 • Actieradius van 12 meter: de stofzuiger heeft een lang snoer van 9 meter, hierdoor heb je een actieradius van 12 meter.

philips performer silent fc8780

Philips Performer Silent FC8780/09

Deze Philips Performer Silent FC8780/09 is in onze ogen de beste stofzuiger met zak van Philips. Het model is erg stil, is voorzien van goede filters, heeft veel zuigkracht en is ook geschikt voor alle vloertypes. De stofzuiger scoort goed op harde en houten vloeren, maar de TriActive Pro mondstuk is ook geschikt voor het zuigen van tapijten en vloerkleden.


Beste zakloze Philips stofzuiger  – Philips PowerPro Compact FC9334/09

beste zakloze philips stofzuiger
Deze stofzuiger van Philips is erg compact, Philips PowerPro Compact FC9334/09

Liever een stofzujiger zonder zak? Ook daar heeft Philips een hele goede keuze voor: Philips PowerPro Compact FC9334/09. Het voordeel van stofzuigers zonder zak is dat je geen extra kosten hebt voor stofzuigerzakken en over het algemeen zijn de stofzuigers zelf ook vaak een stuk goedkoper. Dit model van Philips is ook erg goed en heeft veel zuigkracht, zo heeft de stofzuiger een krachtige efficiënte 900W motor en is de stofzuiger voorzien van goede filters.

Pluspunten Philips PowerPro Compact:

 • Cycloon stofzuiger: via deze wijze scheidt de stofzuiger tijdens het zuigen direct het vuil van de luchtstroom, hierdoor behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht.
 • Krachtige motor: de krachtige motor, hoge zuigkracht en goede zuigmonden zorgen voor een stofopname van 99,9%.
 • Ergonomische stofreservoir: de stofbak van dit model is ontworpen dat deze makkelijk te legen is, zo zit er een tuit aan het reservoir zodat je gecontroleerd het vuil kunt lozen.
 • Voorzien van Allergiefiltersysteem: het filtersysteem vangt 99,9% van de fijnstof waaronder pollen, haar en huisstofmijt. Ideaal wanneer je een allergie hebt.
 • Handige TriActive 3-in-1 mondstuk: het mondstuk heeft grote openingen heeft aan de voorkant, en zijborstels die langs muren en meubels kan schoonmaken.

philips powerpro compact fc9334-09

Philips PowerPro Compact FC9334/09

De Philips PowerPro Compact FC9334/09 is een compact stofzuiger met veel kracht. Ook is het een zakloze stofzuiger, hierdoor heb je geen extra kosten voor nieuwe stofzuigerzakken.


Goede steelstofzuiger van Philips – Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049

goede philips steelstofzuiger
Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049

Tegenwoordig zijn de steelstofzuigers ook een hele goede keuze, waar eerst gedoe was met accu’s die snel leeg waren en lage zuigkracht. Zijn deze apparaten flink verbetert en kun deze Philips SpeedPro Max Series zo’n 70 min zuigen. Ook is de Philips SpeedPro Max Series 8000 XC8049 steelstofzuiger erg krachtig en daarmee de beste Philips steelstofzuiger van dit moment. De stofzuiger is zelfs geschikt voor het zuigen van dierenharen met het bijgeleverde turboborstel.

Pluspunten van de SpeedPro Max Series 8000:

 • Handige zuigmond: zuigmond heeft ledverlichting, ideaal voor het zuigen in het donker. Ook zorgt een zuigmond met ledverlichting voor beter resultaat, want vuil wordt eerder gezien en een soort opgelicht.
 • Digitale Powerblade-motor: dit zorgt veel zuigkracht en dat het vuil van luchtstroom wordt gescheiden, hierdoor behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht.
 • Snoerloos en goede accu: je hebt dus geen gedoe met stekers, wel met een lege accu. Gelukkig heeft deze steelstofzuiger van Philips een sterke accu en kan de steelstofzuiger zo’n 70 minuten lang zuigen. Wel dien je rekening te houden dat je dient te zuigen op de laagste stand, op de hoogste stand is de stofzuiger een stuk sneller leeg.
 • Goede filters: dit model is voorzien van Goede motorfilters, ook zijn deze filters te wassen en daardoor kun je lang gebruik maken van de filters en hoef je geen nieuwe te kopen.

Ook zijn 8000 series te verkrijgen in met een dweilfunctie, dit is in principe het zelfde model alleen krijg je bij dit model een andere zuigmond waarmee je ook direct kunt dweilen, ideaal. Bekijk hier de steelstofzuiger met dweilfunctie van Philips: Philips SpeedPro Max Aqua series 8000 XC8149/01.


philips speedpro 8000 xc8049

Philips SpeedPro Max Series 8000 XC8049

Momenteel de beste steelstofzuiger van Philips. Deze Philips Speedpro XC8049 is een steelstofzuiger met een lange accuduur, daarnaast is de stofzuiger erg krachtig. Ook is dit model geschikt voor alle vloertypes en zelfs voor het zuigen van dierenharen.


Een kruimeldief van Philips – Philips MiniVac FC6149

kruimeldief van philips
De Philips MiniVac FC6149 wordt geleverd met een autostekker, ideaal voor het zuigen in de auto.

Wanneer je een stofzuiger met zak of zonder zak hebt kan het ook handig zijn om een kruimeldief te hebben, vooral voor de kleine klussen. In onze ogen is de Philips MiniVac FC6149 een hele goede keuze. Tevens een goede keuze voor een autostofzuiger, de stofzuiger is namelijk voorzien van een 18V stekker. Mocht de accu leeg raken tijdens het zuigen, dan kun je gewoon de stofzuiger in de auto pluggen en verder zuigen. Ook wordt de stofzuiger gewoon gebruikt als standaard autostofzuiger, zo krijg je bij dit model ook een handige opbergtas.

Pluspunten van deze kruimeldief van Philips:

 • Cycloon stofzuiger: zorgt ervoor dat het vuil blijft ronddraaien en niet ophoopt, hierdoor behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht.
 • Op te laden en te gebruiken met een 18V steker: hierdoor is de kruimeldief goed te gebruiken in de auto zonder dat de accu tijdens het zuigen leeg gaat.
 • Handige accessoires: veel accessoires daardoor geschikt voor veel zuigklussen, zo krijg je onder andere een kleine borstel en grote spleetmonstuk en een slang waarmee je op moeilijk bereikbare plekken kunt zuigen.

philips minivac fc149

Philips MiniVac FC6149

De Philips MiniVac Fc6149 is een erg goede kruimeldief en is ideaal voor kleine zuigklussen. Mocht de accu leeg raken dan kun je de kruimeldief alsnog gebruiken met een autostekker. Ook krijg je bij de handstofzuiger veel handige accessoires.


Welke Philips stofzuiger kopen?

Philips heeft veel verschillende stofzuigers. Eerst is het belangrijk dat je kiest welk model je wilt, denk aan stofzuiger met zak, zakloze stofzuiger of een steelstofzuiger. Daarna zit het verschil tussen deze stofzuigers vooral in de zuigkracht en voor welke vloertype de stofzuiger geschikt is. Check daarom goed welke vloertypes jij in je huis hebt en kies zo de juiste stofzuiger uit. Hierbij is het belangrijk om te weten dat een parketborstel bedoelt is voor een kwetsbare vloer en een turboborstel ideaal is voor het zuigen van dierenharen. Hieronder leggen we nog even kort uit wanneer het interessant is om te kiezen voor een bepaald model:

 • Stofzuiger met zak: een stofzuiger met zak is de standaard keuze en vooral interessant voor mensen met allergieĂ«n. Stof wordt opgevangen in een stofzuigerzak en je komt zo min mogelijk in contact met het stof. Stofzuiger zak vol dan heeft Philips zogeheten S-bags deze zijn af te sluiten, waardoor er minimaal stof uit komt. Ook zijn stofzuigers met zak vaak een stuk krachtiger, maar wel een iets duurdere keuze.
 • Stofzuiger zonder zak: een stofzuiger zonder zak is vaak een goedkopere keuze. Zo zijn deze modellen in aanschaf vaak goedkoper, maar je bent ook geen extra kosten kwijt voor stofzuiger zakken. Verder kom je met een zakloze stofzuiger meer in contact met stof, bijvoorbeeld bij het lege van de stofzuiger. Ook heeft een stofzuiger zonder zak meer onderhoud nodig, zo is het belangrijk dat je af en toe de stofzuiger goed schoonmaakt.
 • Steelstofzuiger: met een steelstofzuiger ben je niet afhankelijk van een snoer, hierdoor kun je de stofzuiger op moeilijkbereikbare plekken gebruiken en ben je iets flexibelere. Wel moet je rekening houden dat je met een steelstofzuiger altijd rekening moet houden met een accu. Een accu kan leegraken maar moet ook opgeladen worden. Gelukkig zijn de steelstofzuigers wel een stuk beter en gaat de accu lang mee. Steelstofzuiger maken vaak wel meer geluid, houdt dus ook rekening met het maximale geluidsniveau van de stofzugier.
 • Kruimeldief: een kruimeldief is geschikt voor kleine klussen. Ook is een kruimeldief een goede aanvulling voor een traditionele stofzuiger. Heb je een steelstofzuiger dan is het niet nodig om een kruimeldief aan te schaffen.
 • Robotstofzuiger: de robotstofzuiger zorgt voor extra gemak, zo hoef je met een robotstofzuiger minder vaak te zuigen. Wanneer jij bijvoorbeeld aan het werk bent zuigt de robotstofzuiger de vloer in de woonkamer. Wel beperkt de robotstofzuiger zich alleen tot de vloer en niet elke kamer in huis. Je dient dus alsnog Ă©Ă©n van de bovenstaande stofzuigers aan te schaffen.


Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart