­čôó WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

D├ę grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Beste Numatic Stofzuigers – Top 5

Numatic stofzuigers zijn vooral bekend van de stofzuiger met het lachende gezichtje, de Henry stofzuiger. Numatic heeft twee verschillende lijnen, de @Work stofzuiger voor professioneel gebruik en de @Home stofzuigers voor thuisgebruik. Op deze pagina vind je alleen de stofzuigers uit de @Home lijn. Hierbij hebben we gekeken naar de beste Numatic stofzuigers, ook wel bekend als de beste Henry stofzuigers. Numatic heeft veel verschillende stofzuigers met ieder eigen pluspunten en functies.

“Henry heeft een flinke familie met verschillende stofzuigers, elk familielid heeft weer zijn eigen kenmerken. Stofzuiger James is bijvoorbeeld erg simpel en daardoor een goedkope keuze.”

Top 5 met de beste Numatic stofzuigers op dit moment

Benieuwd wat wij de beste Numatic stofzuiger vinden? Bekijk dan hieronder onze top 5 met de beste Henry stofzuiger van dit moment. Deze top 5 bestaat uit vijf verschillende modellen die ieder een eigen specialiteit heeft. Er is bijvoorbeeld een stofzuiger die speciaal ontwikkeld is voor het zuigen van dierenharen.

 1. Numatic stofzuiger voor elke vloertype – Numatic Henry Xtra
 2. Numatic stofzuiger voor dierenharen – Numatic Henry Petcare
 3. Extra lang snoer en goedkope keuze – Numatic James
 4. Ideaal voor mensen met allergie├źn – Numatic Henry Allergy
 5. Draadloze Numatic stofzuiger- Numatic Henry Cordless

Numatic Henry Xtra – Numatic stofzuiger voor elke vloertype

henry stofzuiger
Deze Henry is geschikt voor elke vloertype, Numatic Henry Xtra

De stofzuigers van Henry zijn vrij simpel maar wel erg goed! Zo hebben de stofzuigers veel kracht en zijn ze onverwoestbaar. Kijken naar het aanbod, gaat onze keuze uit naar de Henry Xtra. Dit model is geschikt voor elke vloertype en wordt geleverd met een parketborstel voor kwetsbare vloeren en een turboborstel voor het zuigen van dierenharen.

Pluspunten van de Henry Xtra:

 • Parketborstel en een turboborstel, hierdoor geschikt voor alle vloertypes en het zuigen van dierenharen.
 • Alle Henry stofzuigers hebben een zak. De zak van de Henry Xtra heeft een inhoudt van maar liefst 9 liter, dat is voor een stofzuigerzak flink.
 • Ook heeft deze Henry een flinke snoer hangen van 10 meter lang, hierdoor hoef je minder snel van stopcontact te wisselen.

numatic henry xtra

Numatic Henry Xtra

De Numatic Henry Xtra stofzuiger is geschikt voor elke vloertype. Bij de stofzuiger krijg je ook een parketborstel en een turboborstel, hierdoor is de stofzuiger geschikt voor het zuigen van kwetsbare vloeren en dierenharen.


Numatic Henry Petcare – Numatic stofzuiger voor dierenharen

numatic stofzuiger voor dierenharen
Deze Henry wordt geleverd met turboborstel en mini turboborstel, Numatic Henry Petcare

Wanneer je huisdieren hebt is het belangrijk dat je kiest voor een stofzuiger die goed om kan gaan met dierenharen. Dierenharen zitten namelijk vaak vast in de vezels van bijvoorbeeld een tapijt of bank. Kies dan ten alle tijden voor een stofzuiger met een turboborstel. Een turboborstel zorgt er namelijk voor dat de stofzuiger meer zuigkracht heeft en dat de haren doormiddel van een draaiende borstel eruit getrokken worden.

Pluspunten van de Numatic Henry Petcare

 • Stofzuiger is geschikt voor het zuigen van tapijt en dierenharen, zo krijg je bij dit model een turboborstel en een mini turboborstel.
 • De stofzuiger heeft een zak van maar liefst 9 liter inhoudt.
 • de Numatic Henry Petcare heeft een snoerlengte van 10 meter.
 • Wordt ook geleverd met andere handige accessoires, denk aan combiborstel, kierenzuigmond, meubelzuigmond, grof vuil borstel en een verlengstuk.

numatic henry petcare

Numatic Henry Petcare

De Numatic Henry Petcare is een ideale stofzuiger voor het zuigen van dierenharen. Mocht je huisdieren hebben koop dan altijd een stofzuiger met een turboborstel, deze trekt als het ware de vastzittende haren eruit.


Numatic James –  extra lang snoer en goedkope keuze

goedkope henry stofzuiger
James is de compacte en goedkope Henry stofzuiger, Numatic James

Op zoek naar een goedkope stofzuiger? Dan is deze Numatic James stofzuiger een hele goede keuze. Het model is een stuk goedkoper dan bovenstaande modellen, maar zuigt net zo goed. Het grootste verschil tussen de modellen is dat James iets minder geavanceerd is en geleverd wordt met minder accessoires. Met minder geavanceerd bedoelen we dat je het snoer van de stofzuiger op moet rollen met de hand en deze niet inwendig op kunt rollen, zoals dit bij andere modellen wel kan.

Verder is de Numatic James echt een stofzuiger die tegen een stootje kan en wordt dit model een beetje gezien als het basis model van Numatic. Doordat de stofzuiger geen oprol systeem aan de bovenzijde heeft voor het snoer, kun je schoonmaakdoekjes en andere accessoires in de bovenzijde leggen.

Pluspunten van de Numatic James:

 • Goedkope keuze in vergelijking met andere modellen.
 • Numatic James heeft een stofzuigerzak met een inhoudt van 9 liter.
 • Ook heeft dit model een extra lang snoer van 10 meter lang, hierdoor hoef je minder vaak te wisselen van stopcontact.
 • Nog enkele accessoires als een combiborstel, kierenzuigmond en een zachte afstofborstel.

numatic james

Numatic James

James is het basismodel van de Henry familie en is daarbij ook de goedkoopste keuze. De stofzuiger is alsnog krachtig, maar heeft bijvoorbeeld een open bovenkant waarin je het snoer handmatig dient op te rollen.


Numatic Henry Allergy ÔÇô Ideaal voor mensen met allergie├źn

henry stofzuiger voor allergie├źn
Numatic Henry Allergy

Ook is er nog een lichtblauw model van Numatic, dit is de Henry Allergy. Dit model is speciaal ontwikkeld voor personen die last hebben van allergie├źn, zo is dit model voorzien van een HEPA 13-filter. Een HEPA-filter zorgt er voor het fijnstof gefilterd wordt en niet terug de lucht ingeblazen wordt. Verder is dit model ook geschikt voor een kwetsbare vloer, zo wordt de stofzuiger geleverd met een parketborstel.


numatic henry allergy

Numatic Henry Allergy

Wanneer je last hebt van allergie├źn is het belangrijk dat je kiest voor een stofzuiger met een HEPA filter. Deze Numatic Henry Allergy is voorzien van een HEPA 13-filter en daardoor geschikt voor mensen met een allergie.


Numatic Henry Cordless – Draadloze Numatic stofzuiger

Numatic biedt geen steelstofzuigers aan, maar wel draadloze stofzuigers. Deze stofzuigers werken met een accu en zijn niet afhankelijk van een stopcontact. Het voordeel hiervan is dat je de Henry stofzuiger overal kunt gebruiken, ook op moeilijkbereikbare plekken waar geen stroom is. De stofzuiger werkt op een accu die met normale vermogen zo’n 30 minuten lang kan zuigen, zuig je met de turbostand dan gaat de stofzuiger zo’n 20 minuten mee. Deze draadloze Henry stofzuiger wordt geleverd met twee batterijen, totaal zou de stofzuiger dan een uur langs te gebruiken moeten zijn.


numatic henry cordless

Numatic Henry Cordless

De Numatic Henry Cordless is een draadloze Henry stofzuiger. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken waar je geen stroom hebt.


Welke Henry stofzuiger kopen?

Numatic heeft veel verschillende stofzuigers, zo bestaat de @Home serie uit stofzuigers voor thuisgebruik. Ook daarin heb je keuze uit veel verschillende keuzes, zo zijn er veel verschillende kleuren Henry’s. De kleur van de stofzuiger is niet alleen een kleurtje, maar is een stofzuiger uit een andere serie die weer bedoelt is voor een andere specialiteit. Klinkt misschien lastig, hieronder leggen we kort uit welke modellen er zijn:

 • Henry & Hetty Next: standaard model, de stofzuiger is voorzien van een 9 liter stofreservoir en een 12,5 meter lang snoer. Deze modellen worden geleverd met een luxe accessoires kit.
 • Henry & Hetty compact: deze modellen zijn een stuk kleiner dan overige modellen. De stofzuigers hebben een stofreservoir van 6 liter en een snoerlengte van 10 meter. Deze modellen worden geleverd met het standaard accessoires kit.
 • Henry & Hetty Cordless: deze modellen werken draadloos. De stofzuigers worden geleverd met twee batterijen en hebben samen een werktijd van 60 minuten.
 • Henry Specials: de modellen uit de specials series zijn gespecialiseerd voor specifieke werkzaamheden, denk aan een stofzuiger speciaal voor allergie├źn, dierenharen of parketvloeren.
Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart