­čôó WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

D├ę grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

De beste Nilfisk stofzuiger – Top 3

Nilfisk is een Deens bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen en produceren van professionele reinigingsapparatuur. Naast professioneel apparatuur biedt Nilfisk ook stofzuigers voor de consument aan, Nilfisk Consumer. Op deze pagina lees je alles over de Nilfisk stofzuiger en laten we de beste keuze zien, dit doen we in vorm van een top 3. Een top 3 met de beste Niflisk stofzuigers op dit moment, hierbij hebben we gekeken naar drie verschillende modellen.

“Met meer dan 110 jaar schoonmaakervaring weet Nilfisk hoe ze stofzuigers van topkwaliteit moeten bouwen.”

Top 3 met de beste Nilfisk stofzuigers op dit moment

Hieronder vind je de top 3 met de beste Nilfisk stofzuigers op dit moment. We hebben gekozen om drie modellen te laten zien want Nilfisk biedt drie soorten stofzuigers aan, stofzuigers met zak, zonder zak en een steelstofzuiger. Door hieronder op het model te klikken wordt je direct doorgestuurd naar de webshop waar deze verkocht wordt, mocht je meer informatie willen over het model dan kun je verder naar beneden scrollen.

 1. Nilfisk Stofzuiger met zak – Nilfisk Select Parket + Allergy
 2. Nilfisk stofzuiger zonder zak – Niflisk Meteor MBL
 3. Nilfisk Steelstofzuiger – Nilfisk Easy 36V

Nilfisk Stofzuiger met zak – Nilfisk Select Parket + Allergy

Nilfisk heeft drie verschillende modellen stofzuigers, traditioneel, draadloos en zakloos. De traditionele stofzuiger is de standaard stofzuiger met zak. In totaal heeft Nilfisk zeven verschillende stofzuigers met zak in haar assortiment. Hierbij zijn de stofzuiger onder te verdelen, in stofzuigers voor dierenharen, voor alledaags gebruik en voor grotere gezinnen. Kijkend naar deze stofzuigers vinden wij dat de Nilfisk Select Parket + Allergy de beste keuze is.

De Nilfisk Select Parket + Allergy is namelijk een stofzuiger die erg goed scoort op parketvloeren, maar ook geschikt is voor allergie├źn. Het is dus een erg goede stofzuiger wanneer je op zoek bent naar een stofzuiger voor een kwetsbare vloer en ook wanneer je last hebt van allergie├źn. De stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel die je kwetsbare vloer beschermt tegen krassen en een HEPA 14-filter die het fijnstof filtert.

Pluspunten Nilfisk Select Parket + Allergy

 • Geschikt voor de meeste vloertypes: harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt.
 • Parketborstel die voorkomt dat je krassen maakt tijdens het zuigen op je kwetsbare vloer.
 • Goede HEPA 14 filter, zeer geschikt voor mensen met allergie├źn.
 • Geleverd met veel verschillende opzetmonden, denk aan meubelzuigmond of een zachte afstofborstel.

nilfisk select parket allergy

Nilfisk Select Parket + Allergy

De beste Nilfisk stofzuiger met zak op dit moment. Dit model is een goede stofzuiger wanneer je een kwetsbare vloer hebt van hout of van parket. De Nilfisk Select Parket + Allergy wordt geleverd met een parketborstel voor kwetsbare vloeren. Verder is het een goede stofzuiger wanneer je last hebt van allergie├źn, dit model heeft namelijk een HEPA 14-filter.


Nilfisk stofzuiger zonder zak – Niflisk Meteor MBL

nilfisk stofzuiger zonder zak
Niflisk Meteor MBL

Naast stofzuigers met zak heeft Nilfisk ook zakloze stofzuigers. Deze zakloze stofzuigers vallen allemaal onder de Meteor serie van Nilfsik. Deze serie bestaat uit verschillende modellen die te onderscheiden zijn in kleur en specificaties. Zo zijn er modellen die bijvoorbeeld geleverd worden met stofzuigermonden specifiek voor een ondergrond. Denk aan een turboborstel voor het zuigen van dierenharen of een parketborstel die weer bedoelt is voor een harde kwetsbare vloer.

Onze keuze gaat in deze uit naar de Meteor MBL. Dit model is geschikt voor de meeste ondergronden en wordt ook geleverd met een turboborstel voor dierenharen. Mocht je een kwetsbare vloer hebben dan kun je kiezen voor het model met de parketborstel. Ook zijn de meeste Nilfisk stofzuigers uit de Meteor lijn voor zien van goede HEPA filters, dit model heeft bijvoorbeeld een goede HEPA 13-filter.

Pluspunten van Nilfisk Meteor MBL:

 • Zakloze stofzuigers hebben geen stofzuigerzakken, hierdoor heb je geen extra kosten voor stofzuigerzakken.
 • HEPA 13-filter, hierdoor word bijna al het fijnstof dat de stofzuiger opzuigt opgevangen in de filters.
 • Geleverd met turboborstel dus ook geschikt voor het zuigen van dierenharen.

Het aanbod van Nilfisk stofzuigers zonder zak is best beperkt, kijk daarom ook eens naar andere stofzuigers zonder zak. We hebben ook een beste stofzuiger zonder zak pagina, hier vind je een overzicht van de beste modellen van dit moment.


nilfisk meteor mbl

Nilfisk Meteor MBL

Op zoek naar een stofzuiger van Nilfisk zonder zak? Kies dan voor de Nilfisk Meteor MBL, in onze ogen is dit het beste model zonder zak op dit moment.


Nilfisk Steelstofzuiger – Nilfisk Easy 36V

nilfisk steelstofzuiger
Met geïntegreerde handstofzuiger, Nilfisk Easy 36V

Wanneer je liever een Nilfisk steelstofzuiger hebt, heb je keuze uit drie verschillende modellen. Deze modellen zijn alle drie eigenlijk hetzelfde, alleen het verschil zit hem in de accuduur. Zo heb je de keuze voor de Nilfisk Easy 20V die 50 minuten mee gaat, de Nilfisk 28V met een gebruiksduur van 60 minuten en de Nilfisk 36V die 80 minuten kan zuigen. De gebruiksduur is berekend voor het zuigen op de laagste stand, dus op de hoogste stand gaat de stofzuiger veel sneller leeg.

Naast de accuduur zit er natuurlijk ook een verschil in de prijs, de prijzen lopen flink uiteen dus check hierbij goed naar de verschillen. Wel is het goed wanneer een stofzuiger lang mee kan, daarom gaat onze keuze uit naar de Nilfisk 36V. De Nilfisk 36V heeft de langste accuduur en gaat zelfs 80 minuten mee op laagste stand en dat is voor een steelstofzuiger erg lang. Bekijk hieronder de pluspunten van de Nilfisk steelstofzuiger.

Pluspunten van de steelstofzuiger van Nilfisk

 • Lange gebruisduur op laagste stand van 80 minuten.
 • Stofzuigermond met ledverlichting, ideaal voor het zuigen in het donker en stof valt zo meer op.
 • Handige ge├»ntegreerde handstofzuiger, ideaal voor kleine zuigklussen.
 • Parkeerstand, je kunt de stofzuiger staand parkeren zonder dat je de stofzuiger ergens tegen aan hoeft te zetten of neer hoeft te leggen.
 • De stofzuigermond is voorzien van wielen, hierdoor rijdt de stofzuiger makkelijk over de vloer zonder te beschadigen.

nilfisk easy 36v

Nilfisk Easy 36V

De Nilfisk Easy 36V is in onze ogen de beste steelstofzuiger van Nilfisk. Het model heeft de langste accuduur en kan zo’n 80 minuten zuigen.


Welke Nilfisk stofzuiger kopen?

Wanneer je een stofzuiger koopt, ongeacht het merk, is het belangrijk dat je eerst bepaald wel model stofzuiger je wilt. Denk hierbij aan een stofzuiger met zak of een stofzuiger zonder zak, maar ook steelstofzuiger kan een interessante keuze zijn. Een stofzuiger met zak is vaak de beste keuze wanneer je een stofzuiger met de meeste zuigkracht wilt en eentje met goede HEPA filters. Ook kom je met een stofzuiger met zak zo min mogelijk in contact met stof.

Met een stofzuiger zonder zak komt er toch vaak wat stof vrij bij het legen hiervan. Wel is een zakloze stofzuiger een goede keuze, omdat je geen extra kosten kwijt bent aan stofzuiger zakken. Een steelstofzuiger is bijna altijd zakloos, maar je dient met een steelstofzuiger we rekening te houden met de gebruiksduur van het apparaat.

Het juiste model gevonden, dan is het belangrijk dat je de functies en accessoires van de stofzuiger checkt. Hierbij is het belangrijk dat je naar de ondergrond of vloertype bij jouw in huis kijkt. Heb je een kwetsbare houten vloer kies dan voor een stofzuiger met een parketborstel, heb je veel dierenharen kies dan voor een stofzuiger met een turbozuigmond. Ook kan het voorkomen dat je beide hebt, kies dan voor een model die geleverd wordt met extra borstels.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart