Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

De beste Hoover stofzuiger – Top 3

Hoover is onderdeel de Haier, een Chinese fabrikant van apparaten en consumentelektronica. Hoewel Haier de op twee na grootste fabrikant van witgoed ter wereld is, is Hoover nog niet heel bekend in Nederland. Wel zien we de stofzuigers van Hoover steeds vaker verschijnen en populairder worden, vandaar dat we deze top 3 met beste Hoover stofzuigers hebben gemaakt. De Hoovers stofzuigers staan vooral bekend als goedkope stofzuigers, maar de stofzuigers worden ook goed beoordeelt door gebruikers. Op deze pagina vind je de beste Hoover stofzuiger, hierbij laten we verschillende modellen zien.

“Hoover stofzuigers zijn qua prijs een interessante keuze, maar de stofzuigers worden ook goed beoordeelt.”

Top 3 met de beste Hoover stofzuigers op dit moment

Momenteel heeft Hoover geen robotstofzuigers en kruimeldief, vandaar deze top 3 met beste Hoover stofzuigers. Het is ook niet nodig om een losse kruimeldief te kopen want de steelstofzuigers zijn ook als handstofzuigers te gebruiken. Daarnaast zijn de steelstofzuigers van Hoover erg goedkoop en vergelijkbaar met de prijs van kruimeldieven van andere merken. Bekijk hieronder onze top 3 beste Hoover stofzuiger, mocht je meer informatie willen per model scrl dan verder naar beneden.

  1. Hoover stofzuiger met zak – Hoover Telios 75 Silence
  2. Een Hoover stofzuiger zonder zak – Hoover H-Power 700 Animal
  3. Steelstofzuiger Hoover – Hoover H-Free 500

Hoover stofzuiger met zak – Hoover Telios 75 Silence

hoover stofzuiger met zak
Een mini turboborstel is ideaal om dierenharen op te zuigen, Hoover Telios 75 Silence

Het aanbod van Hoover stofzuigers met zak is niet heel uitgebreid van Hoover. Er zijn in totaal zeven verschillende stofzuiger die allemaal dezelfde bouw en zuigkracht hebben. Het verschil tussen deze modellen zit hem vooral in de bijgeleverde accessoires. Kijkend naar het aanbod gaat onze keuze voor de beste Hoover stofzuiger met zak uit naar de Hoover Telios 75 Silence. Dit model wordt geleverd met een parketborstel voor kwetsbare vloeren en een mini turboborstel voor het zuigen van dierenharen. Verder krijg je andere accessoires als kierenzuigmond, combiborstel, meubelzuigmond en een handige zachte afstofborstel.


hoover telios 75 silence

Hoover Telios 75 Silence

In onze ogen is deze Hoover Telios 75 Silence de beste Hoover stofzuiger met zak. Het model is geschikt voor elke vloertype en wordt geleverd met veel handige accessoires. Ook is het een vrij stille stofzuiger met een maximaal geluidsniveau van 66 dB. Verder heeft de stofzuiger een kort snoer van slechts 6 meter, dit is niet heel lang.


Een Hoover stofzuiger zonder zak – Hoover H-Power 700 Animal

hoover stofzuiger zonder zak
Stofzuiger met anti allergiefilter, Hoover H-Power 700 Animal

Liever een stofzuiger zonder zak? Ook deze zijn te verkrijgen van Hoover. Onze voorkeur gaat uit naar de Hoover H-Power 700 Animal. Ook dit model wordt geleverd met een parketborstel die een kwetsbare vloer beschermt tegen krassen en een draaiende borstel voor het zuigen van dierenharen. Een stofzuiger met zak is een ideale keuze wanneer je geen extra kosten kwijt wilt zijn voor stofzuigerzakken.


hoover h-power 700 animal

Hoover H-Power 700 Animal

De Hoover H-Power 700 Animal is een stofzuiger zonder zak die geschikt is voor alle vloertypes. Ook krijg je bij de stofzuiger een draaiende borstel, hiermee kun je eenvoudig dierenharen opzuigen uit tapijten of van meubels.


Hoover steelstofzuiger – Hoover H-Free 500

hoover steelstofzuiger
H-Free is de steelstofzuiger lijn van Hoover en staat voor vrijheid, Hoover H-Free 500

Liever een steelstofzuiger? Dat kan ook, Hoover heeft namelijk verschillende steelstofzuigers in haar assortiment. Momenteel zijn er vier verschillende steelstofzuigers van Hoover te verkrijgen, de Hoover H-Free 100, H-Free 200, H-Free 300 en de H-Free 500. H-Free staat in deze voor de vrijheid van een steelstofzuiger. Als we de verschillende Hoover steelstofzuigers naast elkaar houden gaat onze voorkeur uit naar de nieuwe Hoover H-Free 500 Compact.

De Hoover H-Free 500 Compact is een steelstofzuiger die geschikt is voor alle vloertypes. Ook wordt de stofzuiger geleverd met een turboborstel, hierdoor is de stofzuiger ook geschikt voor het zuigen van dierenharen en een hoogpolig tapijt. Een pluspunt van de stofzuiger is dat deze compact is en daardoor makkelijk op te bergen. Ook kun je de accessoires op de stofzuiger klikken, hierdoor heb je geen losse zuigmonden die je apart hoeft op te bergen. Het geluidsniveau van de stofzuiger is wel erg hoog en is bij maximaal gebruik 80 dB.

Bijgeleverde accessoires Hoover-Free 500:

  • Mini turboborstel
  • Parketborstel
  • Turboborstel
  • Meubelzuigmond
  • Afstofborstel
  • Kierenzuigmond

hoover h-free 500 compact

Hoover H-Free 500 Compact

Een goede steelstofzuiger van Hoover die ook nog eens compact is. Zo kun je de Hoover H-Free 500 Compact als het ware inklappen waardoor de stofzuiger makkelijk op te bergen is. Verder is de stofzuiger geschikt voor elke vloertype en krijg je veel handige accessoires bij de stofzuiger.


Welke Hoover stofzuiger kopen?

Momenteel heeft Hoover drie verschillende modellen stofzuigers, een stofzuiger met zak, stofzuiger zonder zak en een steelstofzuiger. Er is dus geen keuze voor een handstofzuiger of een robotstofzuiger. Mocht je bijvoorbeeld wel een robotstofzuiger willen, bekijk dan hier onze beste robotstofzuiger onderzoek.

Verder is het belangrijk om te weten dat de stofzuigers dat stofzuigers met zak en zonder zak weer bestaan uit verschillende modellen. Deze modellen onderscheiden zich in zuigkracht, maar ook in de wijze van vuil scheiding. De ene stofzuiger werkt met een roterend scheidingssysteem en de andere met een zogeheten cycloon technologie. Het voordeel van een cycloon technologie is dat deze het vuil direct scheidt van de luchtstroom, hierdoor behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht tijdens het zuigen.

Daarnaast zijn er nog de steelstofzuigers, in totaal vier stuks. Ook deze zijn ook weer onder te verdelen in verschillende modellen, hierbij is voor het verschil de functies van de stofzuiger en de accessoires. Zo wordt de ene stofzuiger geleverd met een borstel met een roterende kop en zo is de andere stofzuiger weer in te schuiven waardoor de stofzuiger erg compact wordt. De Hoover H-Free 500 Compact heeft beide mogelijkheden.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart