📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Krachtige kleine stofzuiger: Rowenta Compact Power XXL

Afgelopen januari bestempelde de Consumentenbond de Rowenta Compact XXL RO4853 voor de derde keer als ‘Beste koop stofzuiger’. Het blijkt te gaan om een krachtige kleine stofzuiger, die niet alleen erg klein is maar ook erg licht. In dit achtergrondartikel lichten wij deze kleine stofzuiger van Rowenta uit.

Rowenta Compact Power XXL RO4853

Zoals de naam al doet vermoeden hebben we hier te maken met een krachtige (Power XXL) en kleine (Compact) stofzuiger. Deze Rowenta stofzuiger lijkt hiermee twee belangrijke factoren van een stofzuiger te beantwoorden.

In onderstaande video kun je kennismaken met deze kleine, maar zeer krachtige stofzuiger van Rowenta.

Krachtige stofuziger: EffiTech Motor en geavanceerde Cycloontechnologie

Dat we hier te maken hebben met een krachtige stofzuiger blijkt als we een blik werpen onder de motorkap: we ontdekken daar een EffiTech Motor, een motortype van Rowenta zelf waarvan het merk zelf spreekt van ‘diepreinigende zuigprestaties’.

Het is een zakloze stofzuiger met geavanceerde cycloontechnologie. Met deze technologie worden stofdeeltjes uit de lucht gevangen met behulp van cyclonische filters. Een van de grotere voordelen hiervan is dat deze krachtige stofzuiger geen zuigkracht verliest naarmate de stofbak voller raakt.

Compacte stofzuiger en zeer wendbaar

Naast het feit dat we hier te maken hebben met een krachtpatser, is het ook een compacte stofzuiger. De stofzuiger is vooralsnog voorzien van een 2,5 liter stofopvangbak. Deze is eenvoudig te legen.

Zoals je kunt zien op foto’s en in de video hierboven is de stofzuiger wel wat hoger dan de gemiddelde stofzuiger. De stofzuiger kan naar eigen zeggen makkelijk in kastjes opgeborgen worden en kan makkelijk manoeuvreren door de woonkamer.

Specificaties van deze kleine krachtige stofzuiger

In onderstaand overzicht ontdek je alle specificaties van deze Rowenta Compact Power XXL RO4853.

Kenmerken
Type stofzuigerZakloze stozfuiger
Gewicht4,5 kilogram
Afmeting (b x h x d)276 x 291 x 409 mm
Stofcapaciteit2,5 liter
Snoerlengte 6,2 meter

Deze krachtige stofzuiger heeft zijn power met name te danken aan de verschillende zuigmonden. Hiermee heeft hij op diverse vloertypen een goede zuigprestatie. Bekijk hieronder de zuigborstels die je bij deze kleine stofzuiger krijgt:

  • Kierenzuigmond
  • Meubelzuigmond
  • Parketzuigmond
  • Turbozuigmond

Verder ontdek je in de verpakking natuurlijk ook een telescopische stofzuigerstang met een slang met geĂŻntegreerde Easybrush filters.

Rowenta Compact Power XXL RO4853

De Rowenta Compact Power XXL is een krachtige compacte stofzuiger zonder zak.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart