📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

3 Tips voor het verwijderen van kattenharen

Huisdieren zijn waanzinnig leuk om te hebben, je beleeft er niet alleen veel plezier aan, maar je krijgt ook nog eens een berg liefde van je huisdier. Of je nu een hond of een kat hebt, ze verliezen hoe dan ook haren. Iets waar je niet altijd vrolijk van wordt, zeker niet als blijkt dat die kattenharen op je bank en in je vloerbedekking vast verweven lijken te zitten. Een lastig probleem, wat je natuurlijk graag opgelost wilt hebben. Maar hoe kun je nou die kattenharen verwijderen zonder al teveel moeite.

In Ă©Ă©n keer verlost van al je kattenharen

Wat is nu de beste ‘kattenhaar verwijderaar’? Wij hebben diverse oplossingen gevonden om kattenharen te verwijderen.

Plakroller of ballon:

  • Plakroller of ballon: Voordat je het weet, zit je kleding onder de kattenharen. Heel vervelend als je net de deur uit moet. Echter door met een speciale plakroller over je kleding te rollen, ben je binnen no-time van al die vervelende haren verlost. Natuurlijk kun je ook een opgeblazenballon gebruiken om van huisdierharen op je kleding af te komen. Door de wrijving wordt de ballon statisch en worden alle haren door de ballon aangetrokken. Deze manieren kun je ook goed toepassen op je meubels.

Droogtrommel met panty:

  • Kattenharen van kleding verwijderen in de wasmachine? Veelal blijkt na het wassen van je kleding deze nog steeds katten- of hondenharen te bevatten. Maar ook daar kun je vanaf komen, door je kleding met een panty in de droger te stoppen. Niet te lang, 15 minuten is genoeg.

Huisdieren stofzuiger:

  • Huisdieren stofzuiger: Kattenharen verwijderen kan ook met een stofzuiger. Tegenwoordig bestaat er zelfs een speciale huisdierenstofzuiger. Heel handig naast je gewone stofzuiger, dan komen de kattenharen niet ook nog eens in je sledestofzuiger terecht. Dit

Stofzuiger speciaal voor huisdieren

Kattenharen verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de daarvoor speciaal ontworpen stofzuiger voor huisdieren is kattenharen verwijderen een klusje geworden dat in een handomdraai gedaan is. Ideaal in ons toch al vaak drukke bestaan.

Steelstofzuiger voor huisdieren:

Een steelstofzuiger heeft geen snoer en moet dan ook van tevoren opgeladen worden met de daarbij meegeleverde oplader. Deze is eenvoudig op te hangen. Daarnaast is de stofzuiger zakloos. De kattenharen worden opgevangen in een klein reservoir, dat regelmatig geleegd moet worden.

De steelstofzuiger is er in verschillende merken, die allemaal zo hun eigen capaciteiten hebben. De Ă©Ă©n is wat meer geschikt voor het verwijderen van huisdierharen, dan de ander. Vaak ontdek je bij een steelstofzuiger een roterende turboborstel: hiermee is kattenharen van de bank verwijderen bijvoorbeeld kinderspel.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart