📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Henry Quick, de nieuwe steelstofzuiger van Numatic

Beeld: Henry Quick © Henry / YouTube videostill

Numatic International heeft een nieuwe stofzuiger aangekondigd: de Henry Quick. Het is een draadloze steelstofzuiger die gebruik maakt van filterpods. Hij is dus niet zakloos. De stofzuiger is uitgevoerd in de bekende Henry look en feel en zal naar verwachting in juni 2022 in de winkels liggen.

Henry Quick: draadloze steelstofzuiger

De Henry Quick is de allereerste steelstofzuiger van Numatic. Niet de eerste draadloze: het internationale stofzuigermerk heeft namelijk al een draadloze Henry sledestofzuiger in haar portfolio die werkt op een accu. De Henry Quick gaat zo’n 60 minuten mee, dankzij de 25.2 V accu onder de motorkap.

De steelstofzuiger weegt 3.175 kilogram: hiermee is het een lichtgewicht stofzuiger die je er lekker snel bij kunt pakken. Met een stofcapaciteit van 1 liter hoef je hem ook minder snel te legen dan de gemiddelde steelstofzuiger.

Filter pods

Over het legen gesproken: Numatic heeft er voor gekozen om de Henry Quick niet zakloos te laten zijn. De stofzuiger werkt met zogeheten filter pods, die de gebruiker in het stofreservoir kan steken. Het opgezogen vuil wordt verzameld in de filter pod, die eenmaal vol weggegooid wordt.

Hoe dit precies in zijn werk gaat is te zien in de commercial van Numatic hieronder.

Prijs en beschikbaarheid

De Henry Quick zal vanaf de zomer van 2022 in Europa te koop zijn. Over de prijs heeft Numatic International nog niets losgelaten.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart