📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

DĂ© grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

‘Dyson V11 modellen niet meer te koop via eigen webshop’

Wie graag een nieuwe Dyson V11 steelstofzuiger wil kopen, kan dit op dit moment niet doen via de webshop van Dyson zelf. De V11 modellen lijken verwijderd te zijn. Wanneer je als bezoeker naar de Dyson V11 wil navigeren krijg je andere steelstofzuigers voorgeschoteld.

Stopt Dyson met de verkoop van haar V11 steelstofzuigers?

Wanneer je de webshoppagina bezoekt waar je normaalgesproken meerdere V11 varianten voor ogen kreeg, krijg je op dit moment enkel nieuwere steelstofzuigers te zien.

Het gaat onder meer om de Dyson V15 en de Dyson V12 modellen. De Dyson V11 Animal of Absolute Extra zijn niet meer te vinden in het online assortiment.

Wel is er nog een pagina vindbaar van de Dyson V11 met een Torque-zuigmond. Hierbij staat echter vermeld dat er geen voorraad meer is en kun je als consument wel op de hoogte gehouden worden als de voorraad wellicht weer aangevuld wordt.

Wat de reden is waarom de Dyson V11 steelstofzuigers van de online planken zijn gehaald blijft in het ongewisse. Onze redactie heeft Dyson om een reactie gevraagd, maar deze bleef uit.

Over de Dyson V11 steelstofzuiger

De Dyson V11 is op het moment van schrijven een van Dyson’s topmodellen. Het is een krachtige steelstofzuiger die in meerdere uitvoeringen beschikbaar is. Zo is er de V11 Animal die geleverd wordt met een roterende zuigborstel, die speciaal gemaakt is voor het opzuigen van dierenharen.

Ook was de V11 het eerste model van Dyson dat voorzien is van een LCD-scherm aan de bovenzijde van het handvat.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart