Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Bizar filmpje waarin stofzuiger van alles opzuigt gaat viral

Een filmpje waarin een stofzuiger verschillende ‘random dingen’ opzuigt gaat viral op het internet. In de ruim vier minuten durende video is te zien hoe de stofzuiger onder meer rouwe eieren en verf opzuigt. Dingen die natuurlijk niet goed zijn voor je stofzuiger, maar wel bij zouden dragen aan een bevredigend gevoel.

‘Cleaning with Vacuum Cleaner is Oddly Satisfying’

Het lijkt een trend die niet alleen in stofzuigerland merkbaar is: zogeheten ‘satisfying video’s’ waarin kijkers een bevredigend gevoel krijgen door er naar te luisteren of te kijken. Desbetreffende stofzuigervideo kan hier ook onder geschaald worden. De titel van de video luidt dan ook ‘Cleaning with Vacuum Cleaner is Oddly Satisfying’.

De video is op YouTube al meer dan 40.000 keer bekeken. Met een reguliere stofzuiger is het natuurlijk niet de bedoeling om rouwe eieren of verf op te zuigen. Er zijn wel speciale alleszuigers: deze kunnen nat en droog vuil opzuigen. De zuigfunctie is een van de belangrijkste factoren bij met name bouwstofzuigers vergelijken.

Dumpert

De video werd al in 2020 geplaatst, maar kwam onlangs onder de aandacht doordat videoplatform Dumpert.nl hem uitlichtte op haar kanaal. Onder de video wordt er flink gegrapt. “Ben benieuwd wat de stofzuiger gebakken heeft. Genoeg ingrediënten”, aldus een van de ‘reaguurders’.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart