Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Beste zakloze stofzuiger in verschillende prijsklasse!

Is je oude stofzuiger aan vervanging toe, maar weet je niet welke stofzuiger je moet kopen? Ben je nog in twijfel over het kopen van een traditionele stofzuiger met zak of heeft je vriendin je verteld over haar nieuwe zakloze stofzuiger en ben je nieuwsgierig? Of, ben je er al over uit dat het een zakloze stofzuiger moet worden maar ben je opzoek naar meer informatie over welke nou de beste is? Het maakt niet uit, wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de beste zakloze stofzuiger.[wp-compear id=”626″]
Klik hier voor de laatste zakloze stofzuigers deals & nog meer reviews van gebruikers!

Het ontstaan van de zakloze stofzuiger

De zakloze stofzuiger is oorspronkelijk ontwikkeld door Dyson. Sinds de laatste jaren is het gebruik van een zakloze stofzuiger, ook wel cycloonstofzuiger genoemd, sterk toegenomen. Door deze sterke toename in populariteit zijn ook andere bekende merken gestart met het ontwikkelen van hun eigen stofzakloze stofzuigers. Zo hebben bekende merken als: Philips, AEG, en Bosch ook verschillende succesvolle modellen op de markt geïntroduceerd.

Nooit meer stofzakken

Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je nooit meer een stofzak hoeft te kopen. Dit zal je namelijk op lange termijn geld besparen. Maar hoe kan dit dan vraag je je af? Nou, zakloze stofzuigers werken met een zogenaamd stofreservoir. Hierin wordt al het opgezogen stof en vuil opgeslagen. Dit stofreservoir is vaak transparant, waardoor je makkelijk kunt zien als hij vol is. Als het stofreservoir vol is, koppel je hem bij de meeste zakloze stofzuigers gemakkelijk los. Legen van een stofreservoir wordt altijd gedaan in een vuilniszak zodat het stof niet kan waaien. Hierna kun je het stofreservoir uitspoelen met een sopje.

Stofreservoir

Krachtige zuigkracht

De beste zakloze stofzuiger werkt met een krachtige cycloontechnologie. De cycloon in de stofzuiger werkt als seperator. Doormiddel van middelpuntvliedende krachten wordt het stof van de luchtstroom gescheiden en opgeslagen in het stofreservoir.  Het voordeel hiervan? Een erg krachtige zuigkracht, die niet verloren gaat als het stofreservoir voller raakt.

Lager vermogen = Lager energieverbruik

Dankzij hun sterke zuigkracht hebben zakloze stofzuigers vaak veel minder vermogen nodig dan een stofzuiger met zak. Het energieverbruik van zakloze stofzuigers zijn dan ook veel lager. En dat vinden wij weer erg leuk, want dat bespaart nog meer centjes.

Stille stofzuiger

Het vermogen van een stofzuiger heeft veel te maken met de geluidsoverlast van een stofzuiger. Nou we weten dat een zakloze stofzuiger minder vermogen heeft, is het vanzelf sprekend dat een zakloze stofzuiger veel stiller is. Stofzakloze stofzuigers worden daarom ook wel stille stofzuigers genoemd.

Beste zakloze stofzuiger onder de € 100,-

Dirt Devil Rebel 24 HFVoor de beste zakloze stofzuiger onder de € 100,- heb ik gekozen voor de Dirt Devil Rebel 24 HF. Het merk Dirt Devil produceert over het algemeen goede stofzuigers en altijd voor een lage prijs. Wil je niet veel geld uitgeven aan je nieuwe zakloze stofzuiger? Dan is de Dirt Devil Rebel 24 HF zeker aan te raden.

[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

 •  Een 700 watt motor, dit zorgt voor toch nog wat kracht maar wel met een A-score op energieverbruik. Klein maar fijn dus.
 • De Dirt Devil weegt slechts 4,5 kilo. Je trekt de stofzuiger hierdoor moeiteloos achter je aan en ook het via de trap naar boven dragen gaat zeer eenvoudig.
 • Klein formaat stofzuiger, waardoor hij erg makkelijk op te bergen is in bijvoorbeeld een kast.

[/su_list]
[su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

 • Voor een kleine stofzuiger maakt hij toch wel wat geluid. Dit kan door sommige mensen als vervelend worden ervaren.
 • De Dirt Devil heeft een snoerlengte van 6 meter, wat vrij kort is. Niet aan te raden bij het stofzuigen van grote oppervlaktes.[/su_list]

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Dirt Devil Rebel 24 HF!

Beste zakloze stofzuiger tussen de € 100 en € 150,-

Ben je van plan iets meer dan €100,- aan je nieuwe zakloze stofzuiger uit te geven? Dan adviseren we je Philips FC8769 PowerPro te nemen. Een cycloonstofzuiger ontwikkeld door het bekende bedrijf Philips. Voor een klein verschil in prijs, zijn de prestaties van de Philips FC8769 PowerPro en de Dirt Devil Rebel 24 HF toch wel aanzienlijk. Dit is ook terug te zien aan het aantal positieve reviews op Coolblue.

Philips FC8769 PowerPro

[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

 • HEPA 12-filter die zorgt voor een schone her uitstoot van de lucht. Let wel op, voor mensen met een stofallergie raden wij een HEPA 13-filter aan.
 • Beschikt over een TriActiveCombi-borstel, misschien wel het beste aan de Philips FC8769.
 • Een motor met 650 watt die toch een erg krachtige zuigkracht levert, veel sterker dan de Dirt Devil, maar wel met een lager energieverbruik.[/su_list]

[su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

 • Het snoer telt maar 7 meters, dit mocht iets langer.
 • Sommige mensen klagen over een iets te klein stofreservoir. Persoonlijk hebben wij dit zelf niet zo ervaren.[/su_list]

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Philips FC8769 PowerPro!

Beste zakloze stofzuiger tussen de € 150 en € 250,-

Samsung VC07F50HU1UIn deze prijsklasse is onze persoonlijke favoriet de de nieuwe Samsung VC07F50HU1U. Deze stofzakloze stofzuiger ontwikkeld door Samsung ziet er erg trendy uit en levert mooie zuigprestaties op zowel harde vloeren als tapijt. De meeste stofzuigers hebben nog weleens moeite met dierenharen, voor de Samsung VC07F50HU1U is dit geen probleem. Mensen met huisdieren zullen hier zeker weten van genieten.

[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

 •  Wordt geleverd met verschillende borstels waaronder: Parketborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond en borstel tegen dierenharen.
 • Standaard een brede zuigermond die ervoor zorgt dat niks van de sterke zuigkracht verloren gaat.
 • Via het handvat kun je de stofzuiger aan en uit zetten alsmede de zuigkracht regelen. Erg handig bij bijvoorbeeld het uitzuigen van de auto.

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

 • Beschikt niet over een HEPA-filter. Voor mensen met een stofallergie is de normale filter niet voldoende.[/su_list]

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Samsung VC07F50HU1U!

Beste zakloze stofzuiger tussen de € 250,- en 350,-

De tweede Philips cycloonstofzuiger in onze lijst. Als je bereid bent een stofzuiger aan te schaffen in deze prijsklasse, adviseren we je de Philips FC9921 Powerpro Ultimate. De Philips FC9921 heeft een 650 watt motor die de stofzuiger voorziet van een krachtige zuigkracht. Het mooie is dat deze sterke zuigkracht geproduceerd wordt zonder dat de stofzuiger veel lawaai maakt. Je kunt gemakkelijk een gesprek voeren met iemand zonder dat het geluid van de stofzuiger hindert.Philips FC9921 Powerpro Ultimate2

[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

 • Standaard met een TriActiveCombi-Borstel met een krachtige 3-in-1 werking. Daarnaast ook wordt er ook een parketborstel geleverd die harde vloeren beschermt tegen krassen.
 • Voorzien van een HEPA 13-filter die 99,95% van de uitgeblazen lucht filtert.
 • De Philips FC9921 Powerpro Ultimate scoort een A op het gebied van energieklasse. Dit maakt hem een zuinig maar ook milieuvriendelijke stofzuiger.
 • Erg wendbaar dankzij zijn grote rubberachterwielen.
 • Afstandsbediening op de buis zorgt voor meer gebruiksgemak.

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

 • De stofzuiger kan moeite hebben met dierenharen of synthetische haren, omdat er geen turboborstel bij wordt geleverd.[/su_list]

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Philips FC9921 Powerpro Ultimate!

De beste zakloze stofzuiger

Dyson dc37c Total AllergyDe bovenstaande stofzuigers zijn naar onze mening de beste zakloze stofzuigers in hun prijsklassen. Onze mening is gebaseerd op eigen onderzoek, cijfers van de Consumentenbond en reviews van andere met betrekking tot de stofzuigers.

Tenslotte, willen we afronden met de beste stofzakloke stofzuiger. Als je een stofzuiger wilt die je de komende jaren, iedere stofzuigsessie weer doet verbazen en geld geen rol speelt. Dan moet je absoluut de Dyson DC37C Allergy nemen. Zoals de naam al doet zeggen is de Dyson DC37C uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De Dyson DC37C is voorzien van een HEPA 13-filter die maar liefst 99,95% van de uitgeblazen lucht filtert van microscopisch kleine stofdeeltjes.[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

 • Voorzien van een turboborstel met draaiende borstels, die gemakkelijk alle dierenharen uit tapijt en meubels verwijderen.
 • Uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij de ingebouwde HEPA 13-filter die 99,95% van de uitgeblazen lucht filtert.
 • De Ball-technologie van Dyson zorgt voor een stabiele stofzuiger die erg makkelijk te manoeuvreren is en nooit achter meubels blijft steken.
 • Het Radical Root cyclone voorziet de Dyson DC37C van een enorm sterke zuigkracht die niet verloren gaat naarmate het stofreservoir voller raakt.

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

 • Het enige minpunt van deze stofzuiger is dat de prijs aan de hoge kant is. Maar je krijgt dan ook erg veel waar voor je geld.[/su_list]

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Dyson DC37C  Allergy!

Hieronder een filmpje over de Dyson DC37C Allergy

[sgmb id=1]

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart