ūüďĘ WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

Beste Buiten stofzuiger

Met een buitenstofzuiger kun je de tuin of het terras stofzuigen. De beste stofzuiger voor buiten is de Kärcher WD 6 Premium ME PT. Deze stofzuiger is een bouw stofzuiger zonder zak die geleverd wordt met heel veel accessoires.

Kun je een stofzuiger voor buiten gebruiken? Een normale stofzuiger niet: deze kan namelijk niet elk type vuil opzuigen. Een speciale buitenstofzuiger wel! Vaak kun je hiermee zowel nat als droog vuil opzuigen en is hij voorzien van speciale accessoires die bijvoorbeeld het terras stofzuigen makkelijker maken!

Ben je op zoek naar de beste buiten stofzuiger? Dan vind je hieronder vijf verschillende goede stofzuigers voor buiten. Ook vertellen we je onder aan de pagina waarop je moet letten bij het kopen van een buiten stofzuiger en wat je er allemaal mee kunt doen. We hebben verschillende modellen opgesteld, omdat er veel verschil zit in de functionaliteiten van de stofzuiger. Sommige stofzuiger kunnen namelijk ook water opzuigen en andere weer niet.

Ook buiten kan gestofzuigd worden en voor dit soort werkzaamheden zijn speciale stofzuigers die hier geschikt voor zijn. Het is wel belangrijk dat de stofzuiger om kan gaan met grover materiaal, want buiten heb je te maken met ander soort vuil.

Korte samenvatting:

Top 5 met de beste stofzuigers voor buiten

Buiten stofzuigers zijn ideaal om buiten even wat op te zuigen of voor na het klussen. Met een buitenstofzuiger kun je ook alles opzuigen. Wel kan er veel verschil zitten in het soort stofzuigers, zo kan de ene alleen vuil opzuigen en zo kan de ander ook water opzuigen. Het is dus belangrijk dat je weet waarvoor je de stofzuiger gaat gebruiken, hieronder vind je onze top 5 met de beste stofzuigers voor buiten.


karcher wd 6 premium me pt

1. Kärcher WD 6 Premium ME PT

De K√§rcher WD 6 Premium ME PT is in onze ogen de beste buiten stofzuiger van dit moment. Dit model wordt geleverd met veel handige accessoires waarmee je bijvoorbeeld tussen kieren kunt zuigen. Ook is deze stofzuiger voor buiten te gebruiken met elektrisch gereedschap dat voorzien is van een afvoer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schuurmachine, de stofzuiger zuigt automatisch al het vuil op. Daarbij is het ook handig dat dit model voorzien is van een ge√Įntegreerd stopcontact, de stekker van de schuurmachine kan gewoon in de stofzuiger. De stofzuiger is te gebruiken met of zonder stofzuigerzak.


karcher wd 5 premium auto

2. Kärcher WD 5 Premium ME PT

De Kärcher WD 5 Premium is perfect te gebruiken in de auto, zo krijg je bij dit model een handige auto borstelset. In combinatie met deze set kun je perfect je auto van top tot teen leegzuigen. Mocht er vuil vastzitten tussen roostertjes of iets dergelijks, dan kun je ook gebruik maken van de blaasfunctie. Ook dit model is te gebruiken met of zonder stofzuigerzak.


karcher wd 3 battery

3. Kärcher WD 3 battery

Weer een Kärcher stofzuiger! Deze Kärcher WD3 is ook een goede keuze en vooral interessant wanneer je geen stroompunt in de buurt hebt. Dit model werkt namelijk met een accu en is daardoor draadloos te gebruiken. Ook dit model is een echte alleszuiger en kan water, stof en vuil opzuigen.


ubbink vacuprocleaner

4. Ubbink VacuProCleaner

Deze VacuProCleaner van Ubbink is een waterstofzuiger die geschikt is voor het zuigen van je vijver. Doordat de stofzuiger vacu√ľm trekt kun je met deze stofzuiger in het water zuigen. Het opgezogen water en vuil kun je via een filter terug het water in lozen of gewoon via het afvoer. Deze waterstofzuiger is ideaal om het vuil van bijvoorbeeld de bodem af te zuigen of van de kanten.


parkside pnts 1300 d3

5. Parkside PNTS 1300 D3

Deze Parkside PNTS 1300 D3 is een ook een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede buitenstofzuiger. Dit model is ook aan de goedkope kant, daarom ook een goede budget keuze. Met dit model kun je zowel nat als droog zuigen. Het model is ook zakloos dus je hebt geen gedoe met stofzuigerzakken.


Wat is een buitenstofzuiger?

stofzuiger voor buiten
Vuil van buiten is vaak scherp zuig dit niet op met een normale stofzuiger, Kärcher WD 6 Premium ME PT

Een buitenstofzuiger is simpel gezegd een stofzuiger voor buiten. Vaak zijn stofzuigers voor buiten voorzien van een stof reservoir die grofvuil kan opvangen, dit kan zowel in zak als zonder zak. Het stofreservoir is speciaal ontwikkeld voor scherp en grofvuil, zou je dit doen met een gewone stofzuiger dan is deze binnen no-time verstopt of kapot. Ook hebben buitenstofzuigers vaak stofzuiger monden met een brede openingen om groter vuil in op te zuigen.

Waarom een buiten stofzuiger?

Een buiten stofzuiger is eigenlijk ideaal voor elke klus, zo kun je een stofzuiger gebruiken voor het zuigen van zaagsel, maar bijvoorbeeld ook wanneer er ander vuil buiten ligt. Je kunt een stofzuiger dan gebruiken voor het zuigen van het terras, maar ook wanneer je buiten hebt geklust. Een buitenstofzuiger is eigenlijk geschikt voor elk soort vuil en heeft een reservoir en een stang die tegen scherp vuil kunnen en hierdoor niet kapot gaan.

Er zijn ook buitenstofzuigers die nat kunnen zuigen, zo kun je ook water opzuigen buiten als ergens iets gelekt heeft bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook buitenstofzuigers die gebruikt worden bij het klussen. Sommige buitenzuigers hebben bijvoorbeeld een afzuiging en kunnen op elektrische apparaten aangesloten worden, hierdoor hoef je na het schuren niet te zuigen en zuig je het stof direct op.

Let hierop bij het kopen van een stofzuiger voor buiten

Het kopen van een stofzuiger buiten is iets complexer en heeft iets meer aandacht nodig dan een gewone stofzuiger. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je rekening houdt met de stofafzuiging en of deze gecertificeerd is. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van factoren waarop je moet letten bij het kopen van een goede buitenstofzuiger:

  • Type stofopvang: kies voor een stofzuiger met of zonder zak. Een stofzuiger met zak is beter schoon te houden, wel moet je rekening houden met extra kosten voor zakken.
  • Water opzuigend: niet elke buitenstofzuiger kan ook water opzuigen, wil je deze functie wel check of de stofzuiger hiervoor geschikt is.
  • Waterfilter: check dan ook of de stofzuiger een waterfilter heeft. Een waterfilter filtert het water uit de lucht en houdt dit vast in het waterbad.
  • As opzuigend: check ook of de stofzuiger as kan opzuigen, wanneer dit niet kan smelt je stofzuiger van binnen.
  • TNO-gecertificeerde stofafzuiging: wanneer je lang werkt met fijnstof is het belangrijk dat je stofzuiger een fijnstoffilter heeft, hierdoor kun je lang stofzuigen zonder fijnstof in te ademen.
  • Stofklasse: vooral wanneer je een buitenstofzuiger voor professioneel gebruik gebruikt, is het belangrijk te checken voor welke stofklasse de stofzuiger geschikt is. Dit geeft namelijk aan voor wel bouwafval de stofzuiger geschikt is, voor een buitenstofzuiger is dit niet heel relevant.
  • Aan te sluiten op elektrische gereedschap: wanneer je buiten gaat schuren of zuigen is het ideaal als je direct de stofzuiger erop aan kunt sluiten. Dit check je door te checken of jouw gereedschap dit kan.
  • Contactdoos ge√Įntegreerd: wanneer je elektrisch gereedschap gebruikt met de stofzuiger, kan het handig zijn dat de stofzuiger een ge√Įntegreerde contactdoos heeft.
  • Blaasfunctie: dit is een optie die ook handig kan zijn, vooral om het vuil tussen kiertjes eruit te blazen.
Dus: ga je op zoek naar een buiten stofzuiger? Let dan goed op wat hij allemaal kan stofzuigen en welke functies hij allemaal heeft. Daarnaast kun je de behoefte hebben om een model te kiezen met een ge√Įntegreerde contactdoos. Direct de beste keuze checken? Dat is absoluut de K√§rcher WD 6 Premium ME PT.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart