Dé grootste stofzuiger vergelijkingssite van Nederland!

AEG stille stofzuiger ÖKO is écht stil

Onlangs heeft AEG een nieuwe stofzuiger met zak op de markt geïntroduceerd: de VX82-1 ÖKO. Hoewel deze AEG stofzuiger met name gelanceerd lijkt te zijn om een milieuvriendelijk alternatief te kunnen kiezen, gaat het hier ook om een zeer stille stille stofzuiger.

AEG stille stofzuiger: 57 decibel

De AEG VX82-1 ÖKO is, zoals we daarnet al vermeldden, een zeer stille stofzuiger. Misschien wel de meest AEG stille stofzuiger ooit: met onze decibel meter ernaast meten we slechts 57 decibel. Veel webshops gebruiken de volgende maatstaven om te bepalen of we te maken hebben met een stille stofzuiger:

  • Tot 60 decibel: Zeer stil
  • 60 – 70 decibel: Gemiddeld
  • 71 – 75 decibel: Luidruchtig
  • Boven 75 decibel: Zeer luidruchtig

Maar het blijft niet alleen bij een stille stofzuiger: de stofzuiger is namelijk ook een milieuvriendelijke keuze.

‘Bestaat voor 75% uit gerecyclede kunststof’

AEG meldt dat de nieuwe VX82-1 ÖKO bestaat uit 75% gerecyclede kunststof. We hebben hier dus te maken met een duurzame keuze, iets wat in de stofzuigerwereld nogal beperkt lijkt. Wees niet bang dat je een lelijke stofzuiger in huis haalt: je ziet er niets vanaf dat dit model gemaakt is van gerecycled materiaal.

“De VX 8.2 staat garant voor krachtige prestaties, een lange levensduur en duurzaamheid. De stofzuiger bestaat voor 75% uit gerecyclede kunststof, maar doet geen enkele concessie aan kwaliteit. Goed voor uw huis en de planeet.”

AEG

In onderstaande video is deze AEG stille stofzuiger goed te bewonderen.

Specificaties van deze AEG stofzuiger

In onderstaand overzicht hebben we de belangrijkste kenmerken van deze AEG stille stofzuiger op een rij gezet.

Kenmerk
Type stofzuigerStofzuiger met zak
Geluidsniveau57 decibel
Gewicht 5 kilogram
Snoerlengte9 meter
Stofcapaciteit3,5 liter

We hebben de AEG VX82-1 ÖKO op de redactie ontvangen en zullen deze op kort termijn onderwerpen aan een grondige review.

AEG VX82-1 ÖKO

De AEG VX82-1 ÖKO is een zeer stille stofzuiger (57 db) die ook nog eens milieuvriendelijk is; de stofzuiger bestaat voor 75% uit gerecyclede kunststof.

Stofzuigerzone.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart