[smbtoolbar]

Philips Performer Expert FC8723/09 Review

Product Naam:Philips Performer Expert FC8723/09
Merk:Philips
Type:Stofzuiger met zak
Type stofopvang:Stofzak
Actieradius:11 meter
Vermogen:650 W
Score:
Kenmerken:Best getest consumentenbond, 8,4 Kg gewicht, Telescoop zuigbuigsysteem, 5000 ml Inhoud
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Philips FC8703/09 Expert en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Het oogappeltje van Philips – de Philips Performer Expert FC8723/09

Als je opzoek bent naar de beste koop stofzuiger, dan is de Philips FC8723/09 wellicht de stofzuiger voor jou! De Philips FC8723/09 is bestempelt als beste koop door de onafhankelijke vergelijker: de consumentenbond. Daarnaast is het een van de meest verkochte stofzuigers in de winkels. Persoonlijk vinden wij het een stofzuiger die precies doet wat er van een goede stofzuiger gevraagd wordt.

Wat maakt de Philips FC8723/09 zo speciaal?

De Philips FC8723/09 biedt het totaalpakketje, en ik ga je hieronder uitleggen hoezo ik dat vind!

TriActiveMax – voor tapijt

Philips FC8723:09 Perform ExportWat de Philips FC8723/09 naar onze mening speciaal maakt is de TriActiveMax-combiborstel. Deze combiborstel is speciaal ontworpen door Philips en is multifunctioneel, voor zowel tapijt als harde vloeren. Maar wat doet de TriActiveMax-combiborstel dan precies? Zoals de naam al doet zeggen, voert de combiborstel 3 verschillende acties tegelijk uit. Allereerst is de zoolplaat van de borstel zo ontworpen dat het de pool van jouw tapijt als het ware opent. Hierdoor wordt het stof dat zich diep in het tapijt verstopt zelfs opgezogen. Mensen met een hoogpolig tapijt of karpet zullen versteld staan hoe gemakkelijk TriActiveMax-combiborstel hiermee omgaat.

TriActiveMax – voor schoonste resultaat

Grotere dingen worden door de meeste borstels voor zich uit geduwd, dit is bij de TriActiveMax-combiborstel niet het geval. Door de grote opening aan de voorzijde van de borstel zuigt de stofzuiger meer vuil op dan andere. Tenslotte zorgen de zijborstels van de combi-borstel voor een perfect schoon resultaat langs de plinten.

De TriActiveMax-combiborstel kent geen gelijke in zijn soort en maakt het stofzuigen zó snel en simpel!

HEPA 13-filter

De Philips FC8723/ beschikt over een HEPA 13-filter die 99,95% van de uitgeblazen lucht filtert van microscopisch kleine stofdeeltjes. Hierdoor is de Philips FC8723/09 uitermate geschikt voor mensen met een allergie of longziekte.

Airflow Max-technologie

Door deze techniek wordt de stofzak tijdens het stofzuigen gelijkmatig ontvouwd. Hierdoor wordt het stof gelijkmatig verdeeld door de stofzak. Het resultaat? Een stofzuiger die het optimale zuigkracht behoudt, ook naarmate de stofzak vol raakt.

Smartlock

Het Smartlock systeem van Philips zorgt ervoor dat gemakkelijk de zuigermond met de telescoopbuis op elkaar aansluit. Met een druk op de knop kun je ook gemakkelijk de telescoopbuis in hoogte verstellen.

Andere voordelen van de Philips FC8723/09:

  • Met 650 watt scoort de stofzuiger  een A voor energieklasse, dit maakt hem energiezuinig en milieuvriendelijk.
  • Erg grote actieradius door de het lange snoer van 8 meter.
  • Stofzak met 5 liter inhoud, indien vol kun je hem gemakkelijk en hygiënisch verwijderen.
  • Door het gewicht van maar 5 Kilo is de stofzuiger makkelijk te hanteren.

Maar heeft deze geweldige stofzuiger dan geen minpunten?

Om heel eerlijk te zijn, ik heb heel lang moeten na denken over de minpunten van deze stofzuiger. Wat betreft prestaties qua stofzuigen, heeft de Philips FC8723/09 geen minpunten. Maar als we heel kritisch moeten zijn… De telescopische buis langer maken gaat heel soepel, inkorten gaat daarentegen gaat wat stroef. Maar als dat de enige opmerking is? Dan biedt de Philips FC8703/09 erg veel waar voor z’n geld!

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Philips FC8703/09 Expert en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *