[smbtoolbar]

Philips FC9921 Powerpro Ultimate Review

Product Naam:Philips FC9921 Powerpro Ultimate
Merk:Philips
Type:Zakloze stofzuiger
Type stofopvang:Stofreservoir
Actieradius:11 meter
Vermogen:650 watt
Score:
Kenmerken:H.E.P.A. 13 - filter, TriActiveMax-combiborstel, Stille stofzuiger
Philips FC9921 Powerpro Ultimate Review
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Philips FC9921 Powerpro Ultimate en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Philips ook goed in stofzuigers ZONDER zak?

Natuurlijk is Dyson sinds jaar en dag erg bekend op het gebied van zakloze stofzuigers. Toch zijn er nog meer bekende merken die met erg veel succes zakloze stofzuigers hebben geproduceerd. Zo heeft Philips de FC9921 Powerpro Ultimate ontwikkeld, een stofzuiger zonder zak die zeker niet onder doet voor zakloze stofzuigers van Dyson. Sterker nog hij is door de consumentenbond getest als de beste zakloze stofzuiger met een testoordeel van 7,1.

Specificaties & voordelen van de Philips FC9921 Powerpro:

H.E.P.A. 13 – filter: De Philips FC9921 Powerpro is voorzien van een H.E.P.A. 13 – filter die ervoor zorgt dat de uitgeblazen lucht vrij is van stofdeeltjes en bacteriën. Vooral mensen met een huisstofmijtallergie of longziekte kunnen hierdoor weer opgelucht ademhalen.

TriActiveMax-combiborstel: De TriActiveMax-combiborstel is speciaal ontworpen door Philips. De laatste modellen stofzuigers van Phlips zijn dan ook alle uitgerust met deze moderne combiborstel. De TriActiveMax heeft eigenlijk 3 aparte functies: Aan de voorzijde van de zuigermond zit een grotere opening dan normaal, dit zorgt ervoor dat meer in de zuigermond past en dus wordt opgezogen. De zoolplaat van de TriActiveMax zorgt ervoor dat de pool van het tapijt open gedrukt wordt tijdens het stofzuigen. Op deze manier wordt al het vuil in het tapijt verwijderd. Tenslotte heeft de TriActiveMax aan de zijkanten een speciale borstel. Hierdoor wordt er zelfs strak langs de plint schoongemaakt.

Bediening op handgreep: De stofzuiger heeft een extra handgreep met een aantal bedieningsknoppen. Zo kun je met de bediening aan de handgreep de stofzuiger aan en uitzetten, alsmede de kracht voor de stofzuiger instellen. Door de extra handgreep draait de zuigslang van de Philips FC9921 Powerpro Ultimate erg gemakkelijk. Dit maakt de Philips FC9921 Powerpro Ultimate comfortabel tijdens gebruik.

Kortom,

Wil je een krachtige zakloze stofzuiger die ook nog eens erg stil is? En heb je slechte ervaringen met Dyson zakloze stofzuigers? Dan is de Philips FC9921 Powerpro Ultimate precies wat je zoekt. Met de H.E.P.A. 13 – filter ook nog erg geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De TriActiveMax-combiborstel zorgt voor het schoonste resultaat.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Philips FC9921 Powerpro Ultimate en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *