[smbtoolbar]

Neato XV Signature Review

Product Naam:Neao XV Signature
Merk:Neato
Type:Robotstofzuiger
Type stofopvang:Stofreservoir
Score:
Kenmerken:Geavanceerde lasermap technologie, Gebruiksduur 1,5 uur, 0,66 Liter opvang
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Neao XV Signature en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Ben je opzoek naar een robotstofzuiger die hoogpolig tapijt nog de baas is en netjes langs de muren zuigt? Probeer dan eens de Neato XV Signature! De Neato XV Signature is een van de meest verkocht robotstofzuigers momenteel verkrijgbaar. Langs de muren en in kleine hoekjes is geen probleem voor de robotstofzuiger, dankzij zijn speciale D-vorm.

De Neato XV Signature is erg gebruiksvriendelijk, je kunt hem zo instellen dat hij de kamer stofvrij maakt wanneer jij dat wenst. Zijn krachtige motor en slimme lasertechnologie maakt hem uniek onder de robotstofzuigers.

Specificaties van de Neato XV Signature:

  • Speciale turboborstel: De Neato XV Signature wordt standaard geleverd met een turboborstel. In tegenstelling tot de normale borstel, is de combiborstel geschikt voor dierenharen en tapijt. Door de roterende beweging neemt de combiborstel meer vuil op dan de normale borstel.
  • Laser mapmethode: De laser aan de bovenkant van het apparaat scant de ruimte en brengt deze zorgvuldig in kaart. Tijdens het zuigen blijft de laser actief om objecten te registreren.
  • Afgrondsensoren: Gebruik je de Neato XV Signature voor de bovenverdieping? Geen probleem. Dankzij de ingebouwde afgrondsensoren val de Neato XV Signature nooit van de trap.
  • Botssensoren: Lasers kunnen nog weleens een foutje maken in het scannen. Geen paniek, de botssensoren treden dan in werking. Zodra de Neato XV Signature tegen een object aan botst her berekent hij razendsnel zijn positie, en corrigeert hij zichzelf.

Voordelen van de Neato XV Signature

  • Hervatten na het opladen. Het mooie aan de Neato XV Signature is dat hij zichzelf hervat na het opladen. Als de accu bijna leeg is zullen de meeste robotstofzuigers terugrijden naar het oplaadstation. Maar alleen de beste robotstofzuiger gaat weer verder zodra hij opgeladen is. En dit is precies wat de Neato XV doet.
  • Sterke zuigkracht. In tegenstelling tot de meeste robotstofzuigers, zuigt de Neato XV Signature ook echt. Veel robotstofzuigers vegen het stof naar binnen, maar dankzij de Signature’s krachtige motor wordt vuil en stof moeite opgezogen. Met als resultaat een hoge kwaliteit van schoonmaken, zelfs op hoogpolig tapijt.
  • Geen moeite met snoeren. Je hoeft je huiskamer niet vrij te maken van kabels en snoeren voordat de robotstofzuiger begint. De Neato XV Signature rijdt moeiteloos over kabels en snoeren heen zonder deze te beschadigen.
  • Makkelijk in gebruik. Het systeem laat zich erg makkelijk instellen. Zo kun je vooraf bepalen op welke dagen en om welk tijdstip je de robotstofzuiger aan het werkt zet. Bijvoorbeeld als je naar het werk bent, of ’s nachts terwijl je slaapt.

Door de krachtige motor, die zorgt voor een sterke zuigkracht, maakt de Neato XV Signature iets meer lawaai dan de gemiddelde robotstofzuiger. Daarom stellen de meeste mensen de Neato XV Signature in om zijn klusje te klare als iedereen weg is of ligt te slapen.

Kortom,

De Neato XV Signature is een erg krachtige en slimme robotstofzuiger. Zijn krachtige motor zorgt voor een erg schoon resultaat. En dankzij zijn slimme lasers en D-vorm levert hij puik werk langs de muren. Al met al een goede robotstofzuiger voor een leuke prijs.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Neao XV Signature en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *