Miele Complete C3 Parquet Review

Product Naam:Miele Complete C3 Parquet
Merk:Miele
Type:Stofzuiger met zak
Type stofopvang:Stofzak
Actieradius:11 meter
Vermogen:800 watt
Score:
Kenmerken:Zeer geschikt harde vloeren, gewicht 4,5 kilo, geluidsniveau 75 Db
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Miele Complete C3 Parquet en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Ideaal voor parket of laminaat – De Miele Complete C3 Parquet

Heb je thuis mooie parket of laminaat vloer liggen en wil je deze graag mooi houden? Dan raden we je de Miele Complete C3 Celebration Parquet aan. Sinds jaar en dag is Miele een gevestigde naam in de stofzuiger business. Miele heeft met hun lijn van stofzuigers al talloze prijzen gewonnen voor beste stofzuiger, zuinigste stofzuiger en stilste stofzuiger. Om het succes verder uit te breiden heeft Miele de Complete C3 Celebration Parquet ontwikkeld.

De Miele Complete C3 Celebration Parquet is speciaal voor harde vloeren zoals: parket, lamelparket, laminaat, PVC en vinyl. De Miele Complete C3 Celebration Parquet is namelijk uitgerust met een speciale parketborstel. De parketborstel behandeld jouw vloer met de zorg die het verdiend, krasjes of andere beschadigingen zijn dus verledentijd. Met een vermogen van 800 watt scoort de Miele Complete C3 Celebration Parquet een A voor prestatieklasse op harde vloeren. Niet slecht voor zo’n zuinige motor, toch?

Wat vind ik nog meer goed aan de Miele Complete C3?

MieleCompleteOké, we weten nu dat de stofzuiger uitermate geschikt is voor harde vloeren. Maar wat is er nog meer goed aan de Miele Complete C3 Parquet?

Gemak bij gebruik

Met een snoer van 9 meter en een gewicht van 4,5 kilo, is de stofzuiger erg makkelijk te gebruiken. Een echt lichtgewicht dus. Zo kun je hem zonder problemen trap op en af dragen. En door het lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen, waardoor je sneller klaar bent en je tijd over hebt voor leuke dingen.

Geluidsniveau

Stofzuigers maken over het algemeen veel lawaai. De Miele Complete C3 Parquet heeft een geluidsniveau van 75 Db, wat erg stil is voor een stofzuiger. Je kunt makkelijk een gesprek voeren onder het stofzuigen zonder te hoeven schreeuwen.

Andere voordelen van de Miele Complete C3 Celebration Parquet:

  • Groot bereik, ideaal voor het stofzuigen van grote oppervlaktes.
  • De zuigkracht is goed en makkelijk te verstellen.
  • Het snoer rolt zichzelf soepel en snel naar binnen.
  • Makkelijk in hoogte verstelbare door de telescopische steel.

Zijn er ook mindere punten aan de stofzuiger?

  • De stofzuiger beschikt niet over een turboborstel, dit kan ervoor zorgen dat de stofzuiger meer moeite heeft met stugge dierenharen

Waarom je de Miele Complete C3 Parquet zou moeten kopen?

Omdat harde vloeren zoals parket en PVC vaak erg kostbaar zijn, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. De speciale parketborstel en de rubberen wielen van de Miele Complete C3 biedt deze bescherming. Daarnaast laat de stofzuiger zich gemakkelijk overal mee naar toe slepen of dragen door zijn gewicht van 4,5 kilo. Bovendien is Miele gewoon een sterk merk in de stofzuiger-branche. Miele staat voor duurzaamheid en kwaliteit, over het algemeen gaan stofzuigers van dit merk erg lang mee.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Miele Complete C3 Parquet en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *