Dyson V6 Motorhead Review

Product Naam:Dyson V6 Motorhead
Merk:Dyson
Type:Steelstofzuiger
Type stofopvang:Stofreservoir
Vermogen:28 W Effectief zuigvermogen
Score:
Kenmerken:21,6 volt Li-ion accu, Geïntegreerde kruimeldief, 2,3 kg gewicht,
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson V6 Motorhead en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Wil je het gemak van een snoerloos zuigen maar wel de zuigkracht van een normale stofzuiger? Dan adviseren we je de Dyson V6 Motorhead eens te bekijken. De Dyson V6 Motorhead is de beste steelstofzuiger in zijn klasse. Het geheim van zijn sterke zuigkracht en lange gebruiksduur schuilt hem in de 21,6 volt Li-ion accu. Zelfs als de accu bijna leeg is blijft de zuigkracht constant. Als de batterij dan uiteindelijk toch leeg is, laad je hem binnen 3,5 uur weer volledig op.

Specificaties van de Dyson V6 Motorhead:

Geïntegreerde kruimeldief: De Dyson V6 Motorhead is erg veelzijdig in gebruik dankzij de geïntegreerde kruimeldief. Voor de grote schoonmaak kun je de Dyson V6 Motorhead ideaal gebruiken. Gemakkelijk de trap schoonzuigen? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk de steel loskoppelen en vervangen door een korte zuigmond.

  • 21,6 volt Li-ion accu: De Dyson V6 werkt op een 21,6 volt Li-ion accu, een van de krachtigste accu’s momenteel verkrijgbaar.
  • V6 digital motor: Een kleine, lichte motor aan de bovenkant van de steel. Speciaal door Dyson ontwikkeld om de steelstofzuiger te voorzien van zijn sterke zuigkracht.
  • Gemotoriseerde zuigermond: De zuigermond van de Dyson V6 Motorhead werkt met een roterende borstel. Dit zorgt voor 150% meer zuigkracht dan voorgaande modellen. Dankzij de roterende borstel worden dierenharen gemakkelijk uit tapijt gehaald en opgezogen.

Voordelen van de Dyson V6 Motorhead:

  • Sterke zuigkracht: De Dyson V6 Motorhead heeft een extreem sterke zuigkracht dankzij de speciale V6 digital motor, deze werkt namelijk met 15 cyclonen die parallel van elkaar lucht trekken. Samen met de gemotoriseerde zuigermond van Dyson zal je versteld staan van het schone resultaat.
  • Veelzijdig in gebruik: De steel van de Dyson V6 is gemakkelijk los te koppelen van de krachtige motor. Zo kun je in een hand om draai de steelstofzuiger veranderen in een krachtige kruimeldief. Het uitzuigen van je auto was nog nooit zo gemakkelijk. En ook voor op de trap hoef je niet langer een grote stofzuiger te gebruiken.
  • Lange gebruiksduur: Door de Li-ion accu kun je de Dyson V6 ongeveer 20 minuten gebruiken op normale stand. Als de accu dan toch leeg is kun je de stofzuiger gemakkelijk ophangen aan het meegeleverde oplaadstation. Het oplaadstation wordt aan de muur bevestigd en heeft tevens ruimte voor alle meegeleverde accessoires.
  • Uitgebalanceerde stofzuiger: Omdat de V6 motor bovenaan de steel zit, is de stofzuiger in balans. Het hanteren is dus erg makkelijk en met een gewicht van maar 2,3 kilo is het geen last voor je rug. Spinnenwebben of stof aan het plafond kun je gemakkelijk opzuigen.

Omdat je de Dyson V6 Motorhead in je hand houdt tijdens het stofzuigen, heeft hij geen parkeerstand. Er zijn sommige mensen die dit als nadelig beschouwen, maar persoonlijk hebben wij dit nooit zo ervaren. Als je wilt pauzeren tijdens het stofzuigen hang je hem gemakkelijk op aan het oplaadstation.

Kortom,

De V6 digital motor gepaard met de gemotoriseerde zuigermond zorgen ervoor dat de Dyson V6 Motorhead een erg schoon resultaat leveren op iedere ondergrond. Gemakkelijk te hanteren en dankzij zijn Li-ion accu kun je 20 minuten krachtig stofzuigen.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson V6 Motorhead en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *