Dyson DC52 Animal Review

Product Naam:Dyson DC52 Animal
Merk:Dyson
Type:zakloze stofzuiger
Type stofopvang:stofreservoir
Actieradius:9
Vermogen:1200 watt
Score:
Kenmerken:HEPA 13 filter, 2000ml Inhoud, Krachtig
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson DC52 Animal en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Wanneer je huisdieren hebt herken je het probleem; ze zijn leuk en gezellig en ze zitten, slapen en spelen werkelijk overal in je huis. Dat brengt een hoop levendigheid met zich mee, maar één nadeel hebben jouw huisgenootjes wel; je vindt overal haren terug. En dat is niet altijd even prettig, aangezien je toch ook graag in een fris huis woont. Speciaal voor huisdieren eigenaren, maar eigenlijk voor iedereen die houdt van een grondig schoon gezogen huis ontwikkelde Dyson de Dyson dc52 animal turbine . De dc52 animal turbine  is een aankoop waarmee je jezelf veel tijd zal besparen. Huisdierenharen krijg je vanuit de meest onmogelijke plekken weggezogen door de vele accessoires die erbij meegeleverd zitten.  De prijs is aanzienlijk, maar je krijgt dan ook behoorlijk wat kwaliteit geleverd.

Specificaties van de Dyson dc52

De dc52 animal turbine  heeft een aantal handige accessoires meegeleverd. Denk dan bijvoorbeeld aan een Turboborstel met koolvezelborstel, waarmee je huisdierharen razendsnel verwijdert uit je kleedjes en uit je bankstel. Ook zit er een flexibele parketborstel bij meegeleverd waarmee jij je parket in no time haarloos, en glanzend hebt. Je parketvloer wordt bovendien niet aangetast door de soepele haren van de borstel. Daarbij zit er een combinatiestuk bij wat bestaat uit een kierenzuiger en een trapmond. Hierdoor kan jij zonder de opzetstukken te veranderen je hele trap in één keer goed uitzuigen. Huisdierharen kunnen zich dus niet meer verspreiden door je huis heen. De dc52 animal turbine  is erop gemaakt om jou een hoop werk uit handen te nemen. Je hoeft zo min mogelijk opzetstukken te wisselen onder het zuigen.

Inhoud

Het stofreservoir heeft een inhoud van 2 liter. Dat is een behoorlijk reservoir, en het hoeft niet iedere keer na het zuigen te worden leeggemaakt. De dc52 animal turbine  is namelijk zodanig gemaakt dat het vuil zich niet gaat ophopen in het apparaat. Je hoeft ook geen filters uit te spoelen of nieuw te kopen. Af en toe het reservoir leeggooien boven je vuilnisbak volstaat in dit geval.

Voordelen van de Dyson dc52 animal turbine

De dc52 animal turbine  heeft een net vermogen van 1300 watt wat zich omzet in stralende schone vloeren in een handomdraai. Daarnaast is het een echte Dyson, die degelijkheid uitstraalt. Gebruiksgemak stond duidelijk voorop toen deze stofzuiger werd ontworpen.

Nadelen van de Dyson dc52 animal turbine

De  dc52 animal turbine  is nou niet bepaald een geruisloos apparaat met 85 dB. Je moet wel tegen wat geluid kunnen terwijl je dit apparaat bedient. Het snoer is 6,5 meter wat inhoudt dat je genoeg stopcontacten in je woning moet hebben.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson DC52 Animal en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *