Dyson DC37c Allergy Review

Product Naam:Dyson DC37c Allergy
Merk:Dyson
Type:Zakloze stofzuiger
Type stofopvang:Stofreservoir
Actieradius:10 meter
Vermogen:840 W
Score:
Kenmerken:Anti-allergie, 84dB, Energielabel A
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson DC37c Allergy en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Zonder zak, zonder zorgen – Dyson DC37c Allergy

Bent u opzoek naar de beste zakloze stofzuiger? Dan adviseren wij u eens naar de Dyson DC37c Allergy te kijken. De Dyson DC-series werken met een krachtige Radial Root Cyclone-technologie, zo speciaal dat Dyson de technologie beschermt met meer dan 1900 patenten.

Radical Root Cyclone

De Radial Root Cyclone-technologie levert maximale zuigkracht en het zorgt ervoor dat je nooit meer stofzakken of –filters hoeft te vervangen. Alhoewel, de aanschafprijs van de Dyson DC37c Allergy het hoogst is in deze lijst, bespaar je op lange termijn geld door nooit meer stofzakken te hoeven kopen.

Turboborstel voor dierenharen

DysonDC37DierenharenWaarom wij hebben gekozen voor de Dyson DC37c Allergy als beste zakloze stofzuiger? Het blijkt dat veel stofzuigers moeite hebben met het verwijderen van dierenharen uit tapijt. De Dyson DC37c Allergy is niet een van die stofzuigers. De turboborstel aan de zuigermond werkt met draaiende borstels die moeiteloos dierenharen uit het tapijt of meubels verwijderd. Uitermate geschikt dus als je huisdieren hebt die nog weleens haren achterlaten.

Ball-technologie

Daarnaast zijn wij erg te spreken over de Ball-technologie van de Dyson DC37c Allergy. Traditionele stofzuigers hebben vaak 4 wieltjes, de Dyson DC37c Allergy zit als het ware op een bal met daarnaast 2 zijwieltjes die mee dienen aan de stabiliteit. Omdat een bal alle kanten op kan, is de stofzuiger dus erg makkelijk te manoeuvreren. De Ball-technologie zorgt er dus voor dat je stofzuiger nooit meer blijft steken achter een hoek of meubel.

HEPA 13-filter

Zoals zijn naam al doet zeggen is de Dyson DC37c Allergy, zeer geschikt voor mensen met een allergie of longziekte. De stofzuiger beschikt namelijk over de nieuwste technologie op het gebied van filters: de HEPA 13-filter. De HEPA 13 filtert 99,95% van de lucht van stofdeeltjes. Door het gebruik van de Dyson DC37c Allergy kun je weer opgelucht ademhalen!

Andere voordelen van de Dyson DC37c Allergy:

  • Energieklasse A.
  • Weegt slecht 5,2 kilo met een opvangbak van 2 liter.
  • Stof opvangbak zeer eenvoudig te legen en gemakkelijk schoon.
  • Door consumentenbond getest als een van de beste zakloze stofzuigers
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dyson DC37c Allergy en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *