Domo DO211S Review

Product Naam:Domo DO211S
Merk:Domo
Type:Kriemeldief
Type stofopvang:Stofreservoir
Vermogen:14,4 volt
Score:
Kenmerken:Nikkel-metaalhybride accu, 2,18 kg
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Domo DO211S en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Voor de kleinere schoonmaak klusjes voldoet een kruimeldief ideaal. Doordat een kruimeldief draadloos is, heb je hem snel gepakt voor bijvoorbeeld het opzuigen van kruimeltjes of stof. Maar ook voor het uitzuigen van een auto of caravan kan een kruimeldief een handig hulpmiddel zijn. Wil je een kruimeldief die makkelijk hanteerbaar is, maar toch een beetje pit levert? Bekijk dan eens de Domo DO211S.  Met een voltage van 14,4 volt levert de Domo DO211S een behoorlijke zuigkracht. Deze zuigkracht is dan ook bekroont met een 8,6 door de consumentenbond.

Specificaties van de Domo DO211S:

  • Accesoires: De Domo DO211S wordt standaard geleverd met meerdere mondstukken. Ieder mondstuk is speciaal bedoeld voor een specifieke taak. Zo heb je de kierenzuigmond, deze heeft een lange, dunne vorm waardoor je eenvoudig op moeilijk bereikbare plaatsen komt. Daarnaast heb je de meubelzuigmond die je gebruikt om je meubels stof vrij te maken, zonder deze te beschadigen. Tenslotte, heb je nog een gemotoriseerde turboborstel. De turboborstel werkt met een gemotoriseerde borstel, deze is bedoeld om vastzittende dierenharen eenvoudig uit het tapijt te verwijderen.
  • Inhoud: De kruimeldief heeft een inhoud van 400 ml. Indien het stofreservoir vol is kun je deze met 1 klik op de knop legen boven de prullenbak. Een kind kan de was doen.
  • Gewicht: De De Domo DO211S is erg makkelijk hanteerbaar dankzij zijn lichte gewicht en stevig handvat.
  • Accu: De kruimelzuiger werkt met een krachtige Nikkel-Metaal Hybride accu. De accu heeft een voltage van 14,4 volt. Hierdoor wordt de Domo DO211S voorzien van zijn krachtige zuigkracht.

Voordelen van de Domo DO211S:

  • Opzetstukken voor elke situatie: Dankzij de meegeleverde opzetstukken ben je iedere situatie de baas. De verschillende opzetstukken dragen ook bij aan de goede zuigprestaties van de Domo DO211S. Vooral de turboborstel is erg handig voor het opzuigen van vastzittende dierenharen. Sommige mensen zeggen, dat de kruimeldief bijna geheel hun normale stofzuiger vervangt. Nou, als je kruimeldief bijna je normale stofzuiger vervangt, dan ben je zeker dat je de beste kruimeldief hebt.
  • Sterke zuigkracht voor een kruimeldief: Wij zijn verbaasd van de enorme zuigkracht van deze mini stofzuiger. De consumentenbond heeft de Domo DO211S uitgebreid getest en kwam tot de volgende resultaten qua zuigprestatie: Stof van tapijt zuigen, score van 7,7. Stof uit kieren zuigen, score van 10. Synthetische haren en dierenharen uit tapijt zuigen, score van 9,5. Kruimels van harde ondergrond zoals harde vloeren of tafels, score van 9,7. Met een 8,6 als gemiddelde score van de zuigprestatie.
  • Oplaadstation: Het bijgeleverde oplaadstation is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Na het gebruik van de Domo DO211S plaats je hem eenvoudig in het oplaadstation. Omdat je het oplaadstation aan de muur kunt bevestigen, is de kruimeldief altijd dichtbij. Op deze manier heb je de kruimeldief snel gepakt en en weer opgeborgen.

Omdat de Domo DO211S een sterke zuigkracht heeft, maakt hij iets meer lawaai dan de gemiddelde kruimeldief. Maar omdat het gebruik meestal maar van korte duur is, valt de overlast van geluid wel mee.

Kortom,

Voor een erg leuke prijs heb je aan de Domo DO211S een uitgebreide kruimeldief. Dankzij zijn sterke zuigkracht en verschillende opzetstukken is de kruimelzuiger geschikt voor iedere situatie. Voor sommige mensen vervangt hij bijna geheel hun normale stofzuiger.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Domo DO211S en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *