Dirt Devil Gator M137 Review

Product Naam:Dirt Devil Gator M137
Merk:Dirt Devil
Type:Kruimeldief
Type stofopvang:Stofreservoir
Actieradius:Draadloos
Vermogen:230 Volt
Score:
Kenmerken:Ergonomisch handvat, licht van gewicht, krachtig
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dirt Devil Gator M137 en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Even de rommel rondom een konijnenbak uitzuigen, een pak rijst wat in de keuken over de grond gaat, of snel de ontbijtboel wegruimen van de tafel; het zijn allemaal klusjes die je het liefste direct doet, maar waar je liever niet de stofzuiger bij voor de dag haalt. Dat hoeft ook niet, want met een kruimeldief heb je zo’n klusje zo geklaard. Wanneer jij helemaal fan bent van je Dirt Devil stofzuiger, zo’n praktische turbine die razendsnel zuigt, zal je zeker fan zijn van deze Dirt Devil Gator. De Dirt Devil Gator M137 is in zo’n geval een waardevolle aankoop. Beschouw hem maar als het kleine pittige broertje van de Dirt Devil stofzuigers. De accu biedt jou een vermogen van maar liefst 18V, dus reken er maar op dat jouw huis in no time weer helemaal spic en span is. De zuigkracht van de Dirt Devil Gator M137 is nagenoeg onovertrokken, en dat voor een heel aantrekkelijke prijs.

Specificaties van de Dirt Devil Gator M137

De Dirt Devil Gator M137 wordt geleverd met een uitschuifbare kierenzuiger. Daarnaast is er een mini turbo borstel meegeleverd. Hierdoor kom jij eenvoudig tussen de naden van je bank – handig na een feestje – en bijvoorbeeld achter je koelkast. Ook een kinderstoel schoonzuigen heb je zo voor elkaar. Zelfs wanneer er een verkleinkussen in zit heb jij deze klus zo geklaard. Wanneer je vuil uit een kleedje wil zuigen is de turbo borstel echt ideaal. Huisdierharen gaan nogal snel vast zitten in een kleed of in bekleding van je meubels. De turbo borstel verwijdert de huisdierharen krachtig, maar ontziet de stof van je kleedjes of je bekleding. Subtiel maar krachtig doet de turbo borstel zijn werk.

Inhoud

De Dirt Devil Gator M137 is een relatief kleine kruimeldief met een stofreservoir van 200 ml. Je zal echter nooit het hele reservoir in één keer vol hebben, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Je kan je klus gewoon in één keer afmaken. Het reservoir legen is heel eenvoudig; 1 druk op de knop is genoeg.

Voordelen van de Dirt Devil Gator M137

De Dirt Devil Gator M137 biedt absoluut het meeste vermogen. Schoonzuigen is dan ook in no time klaar; je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Daarnaast is het ook een mooie kruimelzuiger, die absoluut niet zal misstaan in je keuken. In het oplaadstation neemt hij weinig ruimte in.

Nadelen van de Dirt Devil Gator M137

De Dirt Devil Gator M137 heeft wel even nodig voor hij is opgeladen; ga ervan uit dat hij zo’n 16 uur in het laadstation moet staan voor het eerste gebruik, maar dan heb je ook wat.

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Dirt Devil Gator M137 en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *