[smbtoolbar]

Bosch In’genius ProPerformPlus BGL 8507 Review

Product Naam:Bosch In'genius ProPerformPlus BGL 8507
Merk:Bosch
Type:Stofzuiger met zak
Type stofopvang:Stofzak
Actieradius:15 Meter
Vermogen:750 W
Score:
Kenmerken:H.E.P.A.- filter, 5 Liter inhoud, telescoop zuigbuissysteem, gewicht 5,5 kilo
Bosch In’genius ProPerformPlus BGL 8507 Review (hover to zoom) (tap once to zoom, tap left, right, top, bottom to move image, tap outside of image to cancel)
<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Bosch In'Genius BGL 8507 en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Is de Bosch In’Genius BGL 8507 het beste jongetje van de klas?

EnergielabelBoschIn'GeniusMet vier A’s op het energielabel is de Bosch In’Genius BGL8507 misschien wel de beste stofzuiger van 2016. De Bosch In’Genius BGL8507 heeft in ieder geval de beste papieren. Met een geluidsniveau van 74 dB (A) scoort de stofzuiger maar liefst nog vier A’s voor: energie-efficiënte klasse, stofuitstoot klasse, reinigingsklasse op harde vloeren en – op tapijt. Vooral dat laatste maakt de Bosch In’Genius BGL8507 voor ons uniek in zijn klasse. De meeste stofzuigers hebben namelijk moeite met het stofzuigen van tapijt, en dan vooral hoogpolig tapijt. De Bosch In’Genius BGL8507 heeft bewezen, zonder enige moeite, ieder tapijt of karpet te reinigen van stof en vuil.

Het gebruiksgemak voor grote oppervlaktes

Het snoer van de Bosch In’Genius BGL8507 telt maar liefst 12 meter. Dit maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Je zal namelijk niet vaak meer hoeven zoeken naar een stopcontact in de buurt. Met de meegeleverde parketborstel, is de Bosch In’Genius BGL8507 goed voor iedere ondergrond. Standaard wordt de Bosch In’Genius BGL8507 geleverd met 5 stofzakken met elk een inhoud van 5 liter. Nieuwe kopen is de komende tijd dus niet nodig.

Zuigkracht & Vermogen

Door het nieuwe QuattroPower-systeem verliest de stofzuiger nooit zijn zuigkracht. En met een gewicht van 5,5 kilo is Bosch In’Genius BGL8507 een all-round stofzuiger. Goed voor de beste prestaties op iedere vloer en door het laagstaande sledemodel laat de stofzuiger zich makkelijk overal naar toe meenemen. De Bosch In’Genius BGL8507 levert het totaalplaatje, waardoor hij erg geliefd is onder ons.

AirBumper

De Bosch In’Genius BGL8507 is standaard uitgerust met een speciale AirBumper. De AirBumper is een transparante stootrand en dient ter bescherming van muren en meubelen.

Andere voordelen van de Bosch In’Genius BGL8507:

  • Met een jaarlijks verbruik van 28 kWh is de stofzuiger zowel zuinig als milieuvriendelijk.
  • Standaard geleverd met verschillende accessoires zoals; 5 stofzakken, normale en speciale parketborstel, meubelzuigmond en kierenzuigmond.
  • Werkt met een PowerProtect stofzak (zelfsluitend) hierdoor zijn hoge prestaties, zelfs wanneer de stofzak zicht vult, verzekerd. Daarbij hoef je deze stofzakken minder vaak te vervangen, dus minder extra kosten.

Waarom jou volgende stofzuiger de Bosch In’Genius BGL8507 wordt?

De Bosch In’Genius BGL8507 scoort hoog op alle punten van het energielabel. Een A-score voor energie-efficiënte klasse, stofuitstoot klasse, reinigingsklasse op harde vloeren en – op tapijt, is namelijk niet niks. Hiermee voldoet hij aan alle eisen die de Europse Unie stelt aan nieuwe stofzuigers. Heb je een groot huis, en moet je hierdoor vaak van stopcontact verwisselen? Met een snoer van 12 meter is dit niet meer nodig. Kortom een erg krachtige stofzuiger, met een zeer laag verbruik!

<< Klik hier voor goedkoopste prijs & snelste levertijd van de Bosch In'Genius BGL 8507 en lees meer persoonlijke reviews van klanten >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *