[smbtoolbar]

Over ons

Stofzuigerzone.nl is in feite geschreven door consumenten voor consumenten. Met het hedendaagse aanbod van stofzuigers, wordt het er soms niet gemakkelijker op er een te kopen.

Vanuit mijn omgeving kreeg ik vaker de vraag: Wat is de beste stofzuiger?  Hierop volgde altijd een uitgebreid antwoord. Ik heb namelijk 12 jaar gewerkt bij Philips op de afdeling Research & Development, waar ik mij vooral richtte op de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van stofzuigers. Het kiezen van de beste stofzuiger is voor mij gesneden koek. Klakkeloos zeggen welke stofzuiger de beste is, heeft naar mijn mening geen zin. Want iedereen is namelijk op zoek naar verschillende aspecten in een stofzuiger.

Vandaar dat ik Stofzuigerzone.nl ben begonnen, in samenwerking met mijn zwager. Met mijn kennis heb ik de meest populaire stofzuigers bekeken en een persoonlijke review geschreven.  Hierin licht ik de voor- en nadelen toe, en geef ik een eindoordeel. Daarnaast schrijf ik adviezen voor mensen die nog onbekend zijn met een bepaald model stofzuiger, zoals bijvoorbeeld de robot stofzuiger.

Het is onze missie om het kopen van een nieuwe stofzuiger zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij voor jou hoge kwaliteit reviews verzameld van alleen de beste stofzuigers, allemaal op één plek.

We controleren en zorgen voor de belangrijkste specificaties en details van stofzuigers met zak, zakloze stofzuigers, steelstofzuigers, robot stofzuigers en kruimeldieven.

Het kopen van een nieuwe stofzuiger kan soms lastig zijn, met alle keuzes en mogelijkheden van tegenwoordig. Maar wees niet bang, wij zijn hier om te jou te helpen!