3 Tips voor het verwijderen van kattenharen

Huisdieren zijn waanzinnig leuk om te hebben, je beleeft er niet alleen veel plezier aan, maar je krijgt ook nog eens een berg liefde van je huisdier. Of je nu een hond of een kat hebt, ze verliezen hoe dan ook haren. Iets waar je niet altijd vrolijk van wordt, zeker niet als blijkt dat die kattenharen op je bank en in je vloerbedekking vast verweven lijken te zitten. Een lastig probleem, wat je natuurlijk graag opgelost wilt hebben. Maar hoe kun je nou die kattenharen verwijderen zonder al teveel moeite.

In één keer verlost van al je kattenharen

Plakroller of ballon:

Droogtrommel met panty:

Huisdieren stofzuiger:

Stofzuiger speciaal voor huisdieren

Kattenharen verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de daarvoor speciaal ontworpen stofzuiger voor huisdieren is kattenharen verwijderen een klusje geworden dat in een handomdraai gedaan is. Ideaal in ons toch al vaak drukke bestaan.

De stofzuiger heeft geen snoer en moet dan ook van tevoren opgeladen worden met de daarbij meegeleverde oplader. Deze is eenvoudig op te hangen. Daarnaast is de stofzuiger zakloos. De kattenharen worden opgevangen in een klein reservoir, dat regelmatig geleegd moet worden.

De stofzuiger is er in verschillende merken, die allemaal zo hun eigen capaciteiten hebben. De één is wat meer geschikt voor het verwijderen van huisdierharen, dan de ander.

 


Categorised in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *