[smbtoolbar]

Het gebruiksgemak van de steelstofzuiger

De steelstofzuiger is een zeer fijne en makkelijke te gebruiken stofzuiger. Je kan hem zo bedienen met een hand, terwijl je met de andere hand de meubels aan het afstoffen bent. De steelstofzuiger is vooral geschikt voor kleine ruimtes, dus woont u in een appartement en heeft u weinig ruimte? Dan is deze stofzuiger perfect voor u! De steelstofzuiger is erg klein en compact en is dus makkelijk op te bergen, nogmaals het is de perfecte stofzuiger voor een appartement. De steel stofzuiger geeft u ook veel bewegingsvrijheid, de accu zit namelijk op de steel zelf, dus u hoeft geen zware accu achter u aan te slepen, ideaal.

Overstap gemaakt naar steel stofzuiger

Ik gebruik zelf de steel stofzuiger al een tijdje. Hiervoor gebruikte ik de sledestofzuiger. Maar naarmate ik deze vaker gebruikte begon mijn rug pijn te doen omdat ik iedere keer een soort kar achter mij aansleepte. Iedere keer dat ik de stofzuiger uit mijn kast pakte, hem op de grond zet en achter mij aan begon te trekken om te stofzuigen werd ik alleen maar geïrriteerder en geïrriteerder. De accu van de stofzuiger was heel zwaar om mee te trekken en bewoog niet soepel mee. Wanneer de wieltjes dan weer eens ophielden met bewegen trok ik weer hard aan de stofzuiger, waardoor ik mijn muren beschadigde omdat de wieltjes dan weer eens soepel door liepen en veelste hard gingen.

Advies van een vriendin

Toen raadden een vriendin van mij de steelstofzuiger aan. Zij beschreef het als een zeer fijne en makkelijke stofzuiger. En gelijk geef ik haar. In plaats van dat ik tegen stofzuigen opzie, vind ik het nu echt geen probleem meer. Ik neem de stofzuiger in de ene hand en loop rond door het huis. Maar buiten dat ik stofzuig kan ik nu ook gewoon mijn meubels afstoffen. Ik zou het iedereen aanraden, zelfs de mensen die een schoonmaakster of schoonmaker hebben. Ik heb zelf namelijk 2 katten en een hond. Alle drie verharen ze heel erg. Ik heb dus altijd na een paar dagen dat er weer door mijn hele woonkamer katten en honden haren liggen. Nu kan ik dus gewoon heel snel de stofzuiger pakken en is het probleem snel weer opgelost.


Categorised in:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *