AEG Nummer 1 Stofzuiger voor huisdieren!

Dieren in huis zijn heerlijk. Je kunt met ze knuffelen en ze geven je ontzettend veel liefde. Een nadeel is dat je behoorlijk last kunt hebben van de haren en andere troep die ze achterlaten. Om je huis hygiënisch te houden en zo goed mogelijk van de haren op je meubels en andere plaatsen in huis af te komen, zijn er speciale stofzuigers ontwikkeld. Deze stofzuiger voor huisdieren is speciaal ingesteld op het losmaken en opzuigen van dierenharen.

AEG ASP7150

AEG
Met zak
700 watt
4 Star Rating

Philips FC8723/09

Philips
Met zak
650 watt
5 Star Rating

Miele Complete C3

Miele
Met zak
800 watt
4.5 Star Rating

AEG ASP 7120

AEG
Met zak
700 watt
4 Star Rating

Philips FC8723/08

Philips
Met zak
650 watt
4 Star Rating
Klik hier voor de laatste stofzuiger voor huisdieren deals & nog meer reviews van gebruikers!

Waarom een speciale stofzuiger voor dierenharen?

Als je dieren in huis hebt, is er veel troep die je op het eerste oog niet meteen ziet. Zij laten bijvoorbeeld overal haren achter. Niet alleen op de grond, maar ook op je meubels. Doordat deze vaak moeilijk te zien en te verwijderen zijn, kan het zijn dat je leeft in een huis waar nog veel dierenharen aanwezig zijn. Het niet weghalen van deze haren is niet hygiënisch en het kan slecht zijn voor de gezondheid. Daarnaast kan je huis hierdoor erger naar je huisdier gaan ruiken. Het is niet alleen voor jezelf slecht om in een huis te leven met veel dierenharen. Mensen die op bezoek komen en allergieën hebben kunnen heel veel last hebben van achtergebleven haren. Het is daarom belangrijk om de haren zo goed mogelijk te verwijderen. Met een gewone stofzuiger krijg je vooral haren die zich in je meubels hebben genesteld bijna niet weg. Stofzuigers die speciaal ontworpen zijn voor het wegnemen van dierenharen krijgen het overgrote deel van deze haren wel weg.

stofzuiger voor huisdieren

Hoe werkt een stofzuiger voor huisdieren?

Stofzuigers speciaal geschikt voor het opzuigen van hondenharen en andere dierenharen, hebben een roterende borstel. Deze kan er bij elke stofzuiger anders uitzien. Meestal heeft de borstel haren of andere uitstulpingen. Het principe van functioneren is echter altijd hetzelfde. De borstel klopt de haren los. Honden- en kattenharen hebben namelijk nog weleens de neiging zich aan het oppervlak te nestelen. Vooral bij banken en stoelen, zeker als deze van stof zijn, kunnen de dierenharen flink aan het stof hechten, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn. Een stofzuiger voor huisdieren kan dankzij de speciale borstel veel meer haren loskrijgen en opzuigen dan je met een normale stofzuiger voor elkaar zou krijgen.

Groot aanbod

Nu je weet hoe een speciale stofzuiger voor huisdieren werkt, weet je ook waar je op moet letten als je een stofzuiger gaat aanschaffen om de dierenharen in huis weg te kunnen krijgen. Er zijn steeds meer fabrikanten die hierop inspelen, en er zijn dus ook al redelijk veel verschillende stofzuigers voor het verwijderen van dierenharen op de markt. Wil je een stofzuiger aanschaffen die speciaal geschikt is voor het verwijderen van hondenharen en andere huisdierharen, dan is het goed om de verschillende stofzuigers te vergelijken. Er zijn een aantal merken die met dit type stofzuigers redelijk bekend zijn geworden, zoals de zakloze stofzuigers van Dyson. Maar deze zijn echter aardig aan de prijs. Wil je een stofzuiger die doet wat hij belooft, namelijk je huis vrij maken van huisdierharen, voor een goede prijs? Dan is de AEG VX7-1-BO-A de beste keuze.stofzuiger voor huisdieren

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de AEG VX7-1-BO-A!

AEG VX7-1-BO-A: De beste stofzuiger huisdieren

De AEG VX7-1-BO-A is een stofzuiger die perfect geschikt is voor het opruimen van dierenharen. Dit apparaat beschikt namelijk over een turboborstel die de dierenharen als geen ander kan losmaken en opzuigen. Alle dierenharen belanden netjes in de stofzak, die op eenvoudige wijze te verwisselen is. Dat is wel zo hygiënisch. Niet alleen de kwaliteit van deze stofzuiger is prima in orde. De prijs mag er namelijk zeker ook wezen. Niet voor niets heeft Coolblue dit apparaat verkozen tot beste keuze in de categorie stofzuigers voor huisdierbezitters. Er is geen andere stofzuiger voor huisdieren met een betere prijs/kwaliteitverhouding dan deze.

Veel voordelen

Er kleven nog veel meer voordelen aan dit apparaat van AEG. Ten eerste beschikt de stofzuiger over energieklasse A. Dit apparaat verbruikt dus heel erg weinig, wat heel goed is voor zowel het milieu, als je portemonnee. Daarnaast is deze stofzuiger zeer geschikt voor harde vloeren, want met de speciale parketborstel maak je geen krassen meer op je laminaat of andere harde vloer. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze AEG VX7-1-BO-A ook nog eens over een flinke actieradius van 12 meter. Je hoeft dus niet telkens van stopcontact te verwisselen en dat maakt de stofzuigklus een stuk aangenamer.


Tags: , , , ,

Categorised in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *