Dyson V8 Absolute Pro 2017: Beste stofzuiger voor huisdieren!

Laatste update op 05-04-2018

Dieren in huis zijn heerlijk. Je kunt met ze knuffelen en ze geven je ontzettend veel liefde. Een nadeel is dat je behoorlijk last kunt hebben van de haren en andere troep die ze achterlaten. Om je huis hygiënisch te houden en zo goed mogelijk van de haren op je meubels en andere plaatsen in huis af te komen, zijn er speciale stofzuigers ontwikkeld. Deze stofzuiger voor huisdieren is speciaal ingesteld op het losmaken en opzuigen van dierenharen.

Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Specificaties:
TriActive zuigmond, inclusief Turboborstel
4 Star Rating

Dyson Cyclone V10 Absolute - Beste Keuze 2018

Specificaties:
Krachtige V10 motor, 60 min. accu duur
5 Star Rating

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond

Specificaties:
Energieklasse A+, snoer lengte 8,5 mtr.
4.5 Star Rating

Dyson V8 Absolute Pro 2017 - Beste Reviews

Specificaties:
Speciale Up Top borstel en miniborstel
4 Star Rating
Klik hier voor de laatste stofzuiger voor huisdieren deals & nog meer reviews van gebruikers!

Waarom een speciale stofzuiger voor dierenharen?

Als je dieren in huis hebt, is er veel troep die je op het eerste oog niet meteen ziet. Zij laten bijvoorbeeld overal haren achter. Niet alleen op de grond, maar ook op je meubels. Doordat deze vaak moeilijk te zien en te verwijderen zijn, kan het zijn dat je leeft in een huis waar nog veel dierenharen aanwezig zijn. Het niet weghalen van deze haren is niet hygiënisch en het kan slecht zijn voor de gezondheid.

Daarnaast kan je huis hierdoor erger naar je huisdier gaan ruiken. Het is niet alleen voor jezelf slecht om in een huis te leven met veel dierenharen. Mensen die op bezoek komen en allergieën hebben kunnen heel veel last hebben van achtergebleven haren. Het is daarom belangrijk om de haren zo goed mogelijk te verwijderen. Met een gewone stofzuiger krijg je vooral haren die zich in je meubels hebben genesteld bijna niet weg. Stofzuigers die speciaal ontworpen zijn voor het wegnemen van dierenharen krijgen het overgrote deel van deze haren wel weg.

Hoe werkt een stofzuiger voor huisdieren?

Stofzuigers speciaal geschikt voor het opzuigen van hondenharen en andere dierenharen, hebben een roterende borstel. Deze kan er bij elke stofzuiger anders uitzien. Meestal heeft de borstelharen of andere uitstulpingen. Het principe van functioneren is echter altijd hetzelfde. De borstel klopt de haren los. Honden- en kattenharen hebben namelijk nog weleens de neiging zich aan het oppervlak te nestelen. Vooral bij banken en stoelen, zeker als deze van stof zijn, kunnen de dierenharen flink aan het stof hechten, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn. Een stofzuiger voor huisdieren kan dankzij de speciale borstel veel meer haren loskrijgen en opzuigen dan je met een normale stofzuiger voor elkaar zou krijgen.

Enorm aanbod aan stofzuigers voor dieren

Nu je weet hoe een speciale stofzuiger voor huisdieren werkt, weet je ook waar je op moet letten als je een stofzuiger gaat aanschaffen om de hondenharen in jouw huis weg te kunnen krijgen. Er zijn steeds meer fabrikanten die hierop inspelen, en er zijn dus ook al redelijk veel verschillende stofzuigers voor het verwijderen van dierenharen op de markt. Wil je een stofzuiger aanschaffen die speciaal geschikt is voor het verwijderen van hondenharen en andere huisdierharen, dan is het goed om de verschillende stofzuigers te vergelijken.

Natuurlijk hoef je niet zelf door het grote aanbod aan stofzuigers voor huisdieren te spitsen, dat hebben namelijk al voor je gedaan!

Na uitbundige vergelijken en verschillende testen zijn we tot de volgende conclusie gekomen. Het merk Dyson heeft halverwege 2017 een nieuwe stofzuiger op de markt gebracht met de naam: Dyson V8 Absolute Pro 2017. Deze stofzuiger van Dyson doet precies wat hij belooft, namelijk jouw huis vrij maken van kattenharen en / of hondenharen. Echter, is het niet de goedkoopste stofzuiger op de markt. Toch valt het prijskaartje in het niet als je kijkt naar de kwaliteit van de Dyson V8 Absolute Pro 2017.

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Dyson V8 Absolute Pro 2017!

Dyson V8 Absolute Pro 2017 – Een Dyson voor dierenharen

De Dyson V8 Absolute Pro 2017 is een stofzuiger die perfect geschikt is voor het opruimen van dierenharen door het hele huis. Dit apparaat beschikt namelijk over een turboborstel die de dierenharen als het ware los klopt en vervolgens opzuigt. Alle dierenharen belanden dan ook netjes in de opvangbak, die weer op eenvoudige wijze leeggemaakt. Dat is natuurlijk wel zo hygiënisch.

Niet alleen de mate waarin de stofzuiger geschikt is voor kattenharen en hondenharen is prima in orde. De Dyson stofzuiger is ook in het gebruik heel prettig. De stofzuiger voor huisdieren is namelijk volledig draadloos. Dit houdt in dat je de haren door het hele huis kunt opzuigen zonder te hoeven wisselen van stopcontact. De klus van het stofzuigen is dus niet alleen goed, maar ook nog snel gedaan. Niet voor niets dat de klanten van Coolblue deze stofzuiger als beste hebben bestempeld.

Voordelen van de Dyson V8 Absolute Pro 2017 – Review

Zoals gezegd is de Dyson V8 Absolute Pro 2017 niet alleen uitermate geschikt voor de haren van jouw huisdieren. Het is een van de meest complete steelstofzuigers die Dyson de afgelopen jaren heeft uitgebracht. De stofzuiger wordt onder andere geleverd met een speciale Up Top borstel. Dit is een opzetstuk met een ronde hals, waardoor het stofzuiger op hooggelegen kastjes een peulenschil wordt.

Daarnaast kun je de V8 Absolute Pro ook in een handomdraai veranderen in een kruimelzuiger. Super handig als je bijvoorbeeld de trap of auto eens goed onderhanden neemt.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Absolute Pro uitgerust met een V8 motor. Een super krachtige, maar toch compacte motor. Doordat de motor op verschillende standen kan worden gezet, kun je de Absolute Pro voor klusjes gebruiken. Desondanks de sterke motor, levert de Lithium-accu een gebruiksduur van 40 minuutjes. Meer dan voldoende om iedere kattenhaar in het huis op te zuigen!

Hoe zit het de prijs van de Dyson V8 Absolute Pro 2017?

Op dit moment levert Dyson veruit de beste stofzuiger voor dieren, maar ook voor algemeen gebruik. Aan deze geweldige stofzuigers hangt dan ook een prijskaartje. Naar onze mening (en wij hebben veel verstand van stofzuigers) is het geld voor de Dyson V8 Absolute Pro 2017 het 110% waard. Veel van onze volgers zijn na hun eerste stofzuiger van het merk Dyson nooit meer overgestapt naar een ander merk. Reden genoeg dus om zelf deze geweldige stofzuiger aan te schaffen!

Klik hier voor de laagste prijs van deze geweldige Dyson V8 Absolute Pro 2017!


Tags: , , , ,

Categorised in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *