Stofzuiger met HEPA filter – tegen stofallergie

Heb je een stof allergie, of snel last van stof, dan is stofzuigen waarschijnlijk niet het meest plezierige klusje in huis. Waar je dit onderdeel van het huishouden in het verleden wellicht overliet aan je partner of ander lid in je huishouden, heb je tegenwoordig niets meer te vrezen. Er is namelijk zoiets als een stofzuiger met HEPA filter, die ervoor zorgt dat de uitgeblazen lucht van een stofzuiger voor 99,95% gefilterd is van piepkleine stofdeeltjes. Zo wordt stofzuigen voor jou weer een heel stuk aangenamer. Ben jij dus zo iemand die last heeft van een stofallergie? Wees dan niet langer bang. Wij zijn voor jou opzoek gegaan naar beste stofzuiger met hepa filter, zodat jij weer opgelucht kunt ademhalen!

Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Specificaties:
TriActive zuigmond, inclusief Turboborstel
4 Star Rating

Dyson Cyclone V10 Absolute - Beste Keuze 2018

Specificaties:
Krachtige V10 motor, 60 min. accu duur
5 Star Rating

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond

Specificaties:
Energieklasse A+, snoer lengte 8,5 mtr.
4.5 Star Rating

Dyson V8 Absolute Pro 2017 - Beste Reviews

Specificaties:
Speciale Up Top borstel en miniborstel
4 Star Rating

 Wat is een HEPA filter?

Luchtfilters zorgen ervoor dat aangezogen lucht wordt gezuiverd van ongewenste stoffen. Een HEPA filter is een speciaal type luchtfilter dat een groot percentage van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoudt. De filters zijn in verschillende klassen te krijgen. Zo zijn er HEPA filters die ongeveer 85% van deze stofdeeltjes tegenhouden, maar er zijn er ook die maar liefst 99,999995% hiervan tegenhouden. Er zijn Europese normen opgesteld voor HEPA filters door de Europese Unie. Een HEPA filter mag dan ook alleen zo genoemd worden als deze aan de normen voldoet.stofzuiger met Hepa filter

Stofzuiger voor mensen met allergie

Mensen met stofallergieën kunnen tijdens het stofzuigen al snel last krijgen van de stof die door de stofzuiger wordt uitgestoten. Grote delen komen fijn in de stofzuigerzak terecht, maar de fijnere stofdeeltjes vinden via verschillende kanalen vaak weer een weg naar buiten. Zo komt er toch aardig wat stof in de lucht terecht tijdens het stofzuigen. Gelukkig zijn er stofzuigers gemaakt die gebruik maken van bovengenoemde HEPA filters om het grootste deel van deze stofdeeltjes tegen te houden. Deze stofzuigers bieden dus echt een uitkomst voor mensen die veel last hebben van het stof dat tijdens het stofzuigen vrijkomt.

Philips FC8726 Performer Expert: stofzuiger met HEPA filter

Ben je geïnteresseerd in een stofzuiger met HEPa filter? Dan zul je al snel opzoek gaan naar de allerbeste koop op dit gebied, zodat je niet alleen stofzuiger aanschaft die allergievrij is, maar ook qua kwaliteit en mogelijkheden veel te bieden heeft voor weinig geld. Je kunt natuurlijk alle stofzuigers die sterk zijn op het gebied van stof allergieën met elkaar vergelijken, maar dat kost echter een hoop tijd. Daarom hebben wij dit al voor je gedaan.

Na vergelijken van alle stofzuigers voor allergie, is de Philips FC8726 Performer Expert als beste uit de bus gekomen. Deze stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 13 filter, die 99,95% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer filtert. Hierdoor hoef je nooit meer te vrezen voor vervelende stofjes tijdens het stofzuigen.

stofzuiger met hepa filter

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Philips FC8726 Performer Expert!

Borstel voor tapijt en dierenharen

Naast het feit dat deze stofzuiger van Philips ideaal is voor mensen met een stofallergie, kun je bij dit apparaat ook gebruik maken van de meegeleverde turboborstel. Deze borstel is uitermate geschikt voor het schoonmaken van tapijt en het verwijderen van dierenharen. Door de borstelbeweging wordt het tapijt beetje bij beetje blootgelegd en al het vuil wordt losgeklopt en vervolgens opgezogen. Zo maak je zelfs hoogpolig tapijt perfect schoon. Daarnaast kun je zo alle dierenharen die zich in je huis, bijvoorbeeld in je bank, hebben genesteld op de allerbeste manier weghalen.

Andere voordelen van deze stofzuiger voor allergie

Naast de bovenstaande punten, heeft deze stofzuiger nog een heleboel andere voordelen. Een belangrijk pluspunt is bijvoorbeeld dat deze stofzuiger energieklasse A heeft meegekregen. Deze stofzuiger is dus ook nog eens erg zuinig in verbruik. De Philips FC8726 beschikt over een ruime stofzak, die heel eenvoudig te vervangen is. Ook het bereik is groot, doordat het apparaat een snoer heeft van 8 meter lang. Dit komt het gebruiksgemak zeker ten goede.

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

De Philips FC8726 biedt niet alleen heel veel voordelen. Het belangrijkste van alles is, dat dit een kwalitatief zeer goede stofzuiger is voor een erg scherpe prijs. Ga je deze stofzuiger vergelijken met andere stofzuigers met HEPA filter, die daarnaast zowel energieklasse A hebben en in het bezit zijn van een turboborstel, dan zal je erachter komen dat deze Philips je de beste kwaliteit voor de laagste prijs geeft. Andere stofzuigers bieden al gauw minder goede sterke zuigkracht, of een minder goed HEPA filter, zoals een HEPA 12. Daarnaast zijn de meeste stofzuigers met al deze voordelen een heel stuk duurder. Je kunt dus met recht stellen dat de Philips FC8726 de beste stofzuiger met Hepa filter is.

Ben je dus opzoek naar beste stofzuiger met HEPA filter? Dan adviseren wij je de Philips FC8726 Performer Expert te nemen! Bekijk het filmpje hieronder voor nog meer informatie.

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina


Tags: , , , , ,

Categorised in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *