[smbtoolbar]

Hoe vind ik de beste stofzuiger met zak?

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Dan zijn er heel veel overwegingen die je kunt maken. Wil je bijvoorbeeld een zakloze stofzuiger, waar het bekende merk Dyson bijvoorbeeld groot mee is geworden, of kies je toch gewoon voor een stofzuiger met zak? De laatste optie is meestal een stuk goedkoper, maar hier zijn ook een heleboel varianten van op de markt. Als je gaat voor een stofzuiger met zak, is het vinden van de beste stofzuiger nog niet zo gemakkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende stofzuigers van dit type op de markt. Van stofzuigers met een zeer gunstige prijs, tot stofzuigers die heel zuinig zijn en veel opties hebben, maar daardoor een stuk duurder uitvallen. Waar je voor gaat, is natuurlijk per persoon en per situatie verschillend.[wp-compear id=”626″]
Klik hier voor de laatste stofzuiger met zak deals & nog meer reviews van gebruikers!

Stofzuigers vergelijken

Ga je bij het uitzoeken van een nieuwe stofzuiger simpelweg voor de goedkoopste, en zijn handige opties en kwaliteit geen issue, dan is de keuze gemakkelijk. Wil je echter de beste stofzuiger qua prijs/kwaliteitverhouding, met voldoende extra accessoires of handige opties, dan wordt het vergelijken geblazen. Deze review helpt je bij het vinden van de beste stofzuiger met zak. Hier worden vier verschillende stofzuigers besproken, namelijk:

Van al deze stofzuigers wordt een korte uitleg gegeven, waarbij ook de voor- en nadelen besproken worden. Daarnaast vertellen we je welke stofzuiger uiteindelijk het sterkst wordt aanbevolen en dus tussen deze opties de titel beste stofzuiger met stofzak mag dragen.

Wat de stofzuigers allemaal gemeen hebben

Voor het vinden van de beste stofzuiger, moet je een aantal stofzuigers met elkaar vergelijken. Zoals gezegd worden hier vier stofzuigers met elkaar vergeleken. Een van Miele, een van AEG en twee van Philips. Deze vier stofzuigers hebben een aantal zaken gemeen. Zo vallen ze allemaal in energieklasse A, wat wil zeggen dat ze allemaal beoordeeld zijn als zeer energiezuinig. Vind je het belangrijk om je bijdrage te leveren aan het milieu, dan zit je met al deze stofzuigers dus goed. Daarnaast is het verwijderen van de stofzak bij al deze apparaten heel eenvoudig en hygiënisch. Hiervoor hoef je dus zeker niet uit te wijken naar een stofzakloze stofzuiger. Verder zit er geen groot verschil in geluid die de zuigers produceren.

Reviews

Hierboven zijn een aantal zaken besproken die al deze stofzuigers gemeen hebben. Deze aspecten hoeven dus geen invloed te hebben op je keuze. Toch zijn er zeker ook verschillen tussen alle vier de apparaten te vinden, welke vergeleken dienen te worden om de beste stofzuiger te kunnen vinden. Daarom worden de belangrijkste verschillen in de onderstaande reviews besproken.

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine SGDG1

Beste stofzuiger met zakDeze stofzuiger van Miele heeft een mooie vormgeving met een modern tintje. Hij wordt geleverd met twee zuigmonden, een voor kieren en een voor meubels. Zo kun je alle oppervlakken in huis schoon maken. De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine SGDG1 is met 800 Watt een krachtige stofzuiger. Hij kent twee hele grote voordelen. Ten eerste heeft deze stofzuiger een langere buis dan andere stofzuigers in dezelfde klasse. Je kunt deze dus altijd afstellen op de juiste lengte, wat erg goed is voor je houding en dus vooral voor je rug.

Het tweede grote voordeel van deze stofzuiger is de Airclean filter die aan het apparaat is toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat er altijd een heerlijk frisse lucht wordt uitgestoten en voorkomt nare en muffe luchtjes die je nog weleens ruikt in huis na het stofzuigen. Jammer aan deze stofzuiger is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een filter dat de uitstoot van stof helpt voorkomen. Voor mensen met een stofallergie is dit apparaat dus niet zo geschikt. Daarnaast is deze Miele redelijk prijzig vergeleken met zijn concurrenten.

De voordelen:[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]
Minder sterke punten

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Miele Complete C3 Black Diamond!

AEG ASP7120

beste stofzuiger met zakDe AEG heeft een wat meer traditionele uitstraling. Het grootste voordeel van deze stofzuiger is de meegeleverde parketborstel. Deze zorgt ervoor dat je harde vloeren uitstekend schoon worden, zonder ze te bekrassen. Verder zorgen de meegeleverde zuigmonden voor kieren en meubels ervoor dat je werkelijk elk oppervlak helemaal schoon kunt zuigen.

Deze stofzuiger kent ook enkele nadelen. Zo neemt de zuigkracht af wanneer de zak voller raakt, en is ook dit apparaat niet voorzien van een allergievriendelijk filter. Geen optie dus voor mensen met een stofallergie. Daarnaast is de inhoud van de stofzak wat kleiner dan die van de andere stofzuigers die in deze review zijn meegenomen.

De voordelen:[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]
Minder sterke punten:

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de AEG ASP7120!

Philips FC8723/09 Performer Expert

beste stofzuiger met zakDeze stofzuiger van Philips is de beste stofzuiger op bijna alle gebieden. Het fijne is dat je, in tegenstelling tot de eerder besproken apparaten, de keuze hebt uit twee kleuren: rood en zwart. Deze Philips bevat een TriActiveMax zuigmond die drie handelingen tegelijkertijd uitvoert, namelijk het openen van tapijt zodat ook tussen het tapijt optimaal schoongemaakt wordt, en met de grote opening aan de voorkant worden zowel grote als piepkleine stofjes meegepakt. Tenslotte zorgen de zijborstels voor een ultiem schoon resultaat langs de plinten en meubels. Naast de geavanceerde zuigmond en de kleurkeuze, heeft deze stofzuiger nog een aantal grote voordelen. De eerste en belangrijkste is dat deze stofzuiger beschikt over een HEPA 13-filter, dat zorgt dat er geen stofdeeltjes worden uitgestoten en de stofzuiger dus ook voor mensen met een stofallergie bruikbaar is.

Ten tweede neemt dankzij de Airflow Max-technologie de zuigkracht niet af wanneer de zak voller raakt. Je kunt dus nog even je stofzuigklus afmaken met dezelfde zuigkracht, alvorens je de zak gaat vervangen. Ten slotte worden er bij dit apparaat veel verschillende accessoires meegeleverd, zoals een parketborstel en zuigmonden voor het afzuigen van kieren en meubels. Dit model kent slechts één nadeel, namelijk dat het inkorten van de telescoopbuis enigszins stroef verloopt.

De voordelen:[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]
Minder sterke punten:

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Philips FC8723/09 Perfomer Expert!

Philips FC8723/08

beste stofzuiger met zakAls laatste wordt hier de Philips FC8723/08 besproken. Net als de FC8723/09, wordt deze stofzuiger standaard geleverd met een TriActiveMax zuigmond. Daarnaast heeft ook deze stofzuiger het voordeel dat hij beschikt over een HEPA-13 filter. Dat is goed nieuws voor alle mensen met een stofallergie. Verder neemt ook bij deze stofzuiger de zuigkracht niet af wanneer de zak voller raakt. Dat zijn best grote voordelen ten opzichte van de varianten van AEG en Miele die eerder besproken zijn.

Een nadeel ten opzichte van deze twee stofzuigers is echter dat het inkorten van de telescoopbuis redelijk stroef graat. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat het verschil is tussen dit type van Philips en de FC8723/09. Dit verschil is te vinden op twee punten. Ten eerste worden er bij deze geen parketborstel en extra zuigmonden meegeleverd en bij de FC8723/09 wel. Deze variant heeft dan ook reinigingsklasse B voor harde vloeren, terwijl de FC8723/09 voor dit type vloeren reinigingsklasse A heeft. Ten tweede is op de FC8723/09 de zuigkracht/het vermogen in te stellen door middel van de +/- toetsen op het apparaat en bij deze niet.

De voordelen:[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]
Minder sterke punten:

Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Philips FC8723/08 Perfomer Expert!

Conclusie: Philips FC8723/09 is de beste stofzuiger met zak

Wanneer we alle stofzuigers in deze review met elkaar vergelijken, komt de Philips FC8723/09 duidelijk als beste stofzuiger uit de bus, vanwege de prijs/kwaliteitverhouding. Beide stofzuigers van Philips zijn in het bezit van een allergievrij filter en dankzij de Airflow Max-technologie verliezen ze geen zuigkracht tijdens het stofzuigen, zelfs niet wanneer de zak vol raakt. De FC8723/09 kent echter op andere gebieden nog meer voordelen dan de FC8723/08, doordat deze beter geschikt is voor het schoonmaken van harde vloeren en het bij deze stofzuiger mogelijk is om het verbruikte vermogen te regelen. Qua prijs liggen zowel de AEG als de beide Philips stofzuigers bij elkaar in de buurt. Alleen de Miele valt hierbij buiten de boot, omdat deze een stuk duurder is dan de andere stofzuigers die hier met elkaar zijn vergeleken.

Ben je dus opzoek naar beste stofzuiger met zak? Dan adviseren wij je de Philips FC8723/09 te nemen! Bekijk het filmpje hieronder voor nog meer informatie.

[sgmb id=1]


Tags: , ,

Categorised in:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *