[smbtoolbar]

Minder stofzuigen? Vindt de beste robot stofzuiger!

Ben je toe aan een nieuwe stofzuiger en denk je na over de aanschaf van een robot stofzuiger? Er zijn verschillende soorten en daar vertellen we je hier meer over. Kun jij de robot stofzuiger inzetten als vervanging van je gewone stofzuiger? We leggen het je graag uit en zullen je helpen bij je zoektocht naar de beste robot stofzuiger. Voor meer informatie over de robot stofzuiger kun je nu hier klikken en bekijken wat de voordelen zijn! Je kunt hierdoor snel de beste robotzuiger vinden die bij jouw situatie past!

Klik hier voor de laatste robot stofzuigers deals & nog meer reviews van gebruikers!

Hoe werkt de beste robot stofzuiger?

Je kunt de robot stofzuiger zien als een apparaat dat zelfstandig over de vloer kan bewegen. Via het controlepaneel kun je de robotstofzuiger voorzien van opdrachten. Bij het uitvoeren van deze opdrachten zuigt het continu vuil op, dit komt terecht in het stofreservoir van de robotzuiger. De meeste robot stofzuigers hebben een zuigopening, ook zijn ze voorzien van een borstel aan de onderkant. De borstel is er om het vuil mee naar binnen te halen (wanneer de zuigkracht alleen niet voldoende is). Er zijn soms ook zijborsteltjes aanwezig en deze kunnen ondersteunen bij het verzamelen van het vuil in hoeken en langs de muren. Producenten testen constant hun robotstofzuigers om de zuigprestaties te verbeteren.[wp-compear id=”626″]

Bewegingen robot stofzuiger

De robot stofzuiger maakt verschillende bewegingen als hij aan het werk is. De meeste zuigers hebben diverse modus waarin ze kunnen bewegen zoals auto/normaal, spot reiniging, zig zag of willekeurig, cel voor cel, turbo of langs randen. Je kunt dan vaak zelf de gewenste stand kiezen en soms kun je hem zelfs programmeren. Hierdoor kan de robot stofzuiger iedere keer hetzelfde doen wanneer je hem weer aanzet.

Ruimtes scheidenVirtual Wall

Bij een robot stofzuiger kunnen diverse ruimtes gescheiden worden. Misschien hoeft niet alles schoongemaakt te worden. Met virtual walls (een kastje wat een signaal uit zal zenden) of met een magnetische strip wordt er voor een afscheiding van ruimtes gezorgd. Door gebruik van virtual walls weet de robotstofzuiger tot hoever hij mag stofzuigen. Bij het naderen van een virtual wall draait de robot automatisch om. Zo zal je robotstofzuiger nooit van de trap vallen, als je hem de bovenverdieping laat reinigen.

Lege vloeren

Als je een robot stofzuiger aan het werk zet, zorg dan dat de vloer zo leeg mogelijk is. Op het moment dat er veel spullen op de vloer liggen, is het voor de robot stofzuiger lastiger zuigen. Let ook goed op, dat de robot stofzuiger niet nat mag worden. Let dus goed op dat je vloeistoffen vooraf van de vloeren verwijdert.

De accu van de robot stofzuiger

De robot stofzuigers vandaag de dag werken op een accu. Je kunt de meeste accu’s opladen met een laadstation. De robot keert niet alleen terug wanneer hij klaar is met zijn werk, maar ook wanneer zijn accu bijna leeg is. De meest geavanceerde robot stofzuigers zullen zelfs na het opladen, weer verder gaan waar ze gebleven zijn. Hoe lang de accu mee kan, ligt aan het model wat je kiest en ook aan de ondergrond. Het tijd van het opladen wisselt per accu en kan variëren van 1,5 tot bijna 4 uur.

Wat zijn de voordelen van de robot stofzuiger?

Wanneer je overweegt om een robot stofzuiger aan te schaffen, is het goed om te weten wat de voordelen zijn. Deze lichten we nu nader toe.

Een goede aanvulling

Als je veel moet stofzuigen door bijvoorbeeld huisdieren, kan de robot stofzuiger een goede aanvulling zijn. Huisdieren laten over het algemeen veel haren achter. Voor de beste robot stofzuiger is het opzuigen van dierenharen geen probleem. Omdat de robot stofzuiger continu bezig is met de haren en het vuil opzuigen, houdt je het huis veel schoner. Met als gevolg dat je zelf minder vaak de stofzuiger hoeft te gebruiken.Minder vuil in huis

Minder vuil in huis

Met de beste robot stofzuiger heb je minder vuil in huis. Het wordt ook niet meer mee naar boven gelopen. Het vuil verspreidt zich niet in de rest van je woning. De robot stofzuiger doet namelijk zijn werk de hele dag door, dus blijven je vloeren ook minder lang vies, omdat het vuil vrijwel meteen op wordt gezogen.

Onder de meubel

Het voordeel van de beste robot stofzuiger is dat deze vaak ook onder laag meubilair vuil kan verwijderen, veel gemakkelijker dan een gewone stofzuiger. Ook onder het bed en onder de bank kan deze robot stofzuiger vaak komen, daar kun je zelf niet zo goed bij. Als je alles goed schoon wil maken, moet je vaak alles van de kant halen. Dankzij de robot stofzuiger is dat niet meer nodig, want deze neemt de taak van het vloeren schoonmaken direct van je over.

Stofzuigen terwijl je slaapt

De beste robot stofzuiger laat zich zo programmeren dat hij het vuile werk doet terwijl jij lekker ligt te slapen. Via het controlepaneel kun je de precieze tijd en ruimtes aangeven die jij gestofzuigd wilt hebben. Laat de stofzuiger zijn werk doen terwijl jij slaapt of naar het werk toe bent. Zo kom je altijd weer thuis in een stofvrij huis.

Reviews

Om de keuze voor de beste robot stofzuiger voor je makkelijker te maken, heb ik mijn persoonlijke favoriete voor je op een rijtje gezet. Hierbij heb ik een afweging gemaakt van de voor- en nadelen van iedere robot stofzuiger.

Dirt Devil Fusion M611 ReviewDirt Devil Fusion m611

De robot stofzuiger Dirt Devil Fusion M611 is een veel gekozen model. De voordelen en de nadelen worden nu nader beschreven.[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

[/su_list]Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Dirt Devil Fusion M611!

Neato XV Signature Review

De robot stofzuiger Neato XV Signature heeft veel voordelen en maakt je woning ook in alle hoekjes schoon. De robot heeft een speciale D vorm en rijdt daardoor dicht langs de muren om alles goed schoon te maken. De voordelen van deze robot stofzuiger:[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]Neato xv signature pro

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

[/su_list]Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Neato XV Signature!

LG VR64702LVMT ReviewLG VR64702LVMT

De LG VR64702LVMT is een robot stofzuiger die dankzij de prettige vorm en de lange borstels geen moeite heeft met stof in de hoeken en langs de raden.[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list][su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

[/su_list]Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de LG VR64702LVMT!

Irobot Roomba 650 Review

De robot stofzuiger Irobot Roomba 650 is een krachtig apparaat, dat erg goed schoon kan maken. Vanaf nu kom je altijd thuis in een schoon huis, dat wil jij toch ook ervaren?[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]iRobot roomba 650

[/su_list]

[su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

[/su_list]Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Irobot Roomba 650!

Dirt Devil Spider M607 ReviewDirt Devil Spider M607

De Dirt Devil Spider M607 is een robot stofzuiger met een aantal plus- en minpunten.
[su_list icon=”icon: check-circle” icon_color=”#3ca82c”]

[/su_list]
[su_list icon=”icon: minus-circle” icon_color=”#f41d1e”]

[/su_list]Vind hier de beste prijs en nog meer reviews van de Dirt Devil Spider M607!

Conclusie

De voorkeur van beste robot stofzuiger gaat uit naar de Dirt Devil Fusion M611. Onze mening wordt gedeeld door de vele gebruikers van deze geweldige robot stofzuiger. De Dirt Devil Fusion M611 keert namelijk terug naar het oplaadstation wanneer hij leeg is en gaat weer verder met zijn werk wanneer hij is opgeladen! Bijzonder geschikt voor het opzuigen van dierenharen. Je huis is vanaf nu altijd schoon, dankzij deze geweldige robotstofzuiger!

Klik hier voor de beste prijs en nog meer reviews van de Dirt Devil Fusion M611!

[sgmb id=1]


Tags: , , ,

Categorised in:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *